P20 Lite kullananlar memnun mu?

Eskiden kullanıyordum. Kamerası Android 9 güncellemesi sonrası tost makinesi gibi çekmeye başlamıştı. En son da babamın kırılan ekranı ucuza yaptırmak için verdiği telefoncu ile elimden çıktı. Redmi Note 8 kullanıyorum şu an. Hakkında olumlu diyebileceğim bir şey varsa, kendisi bayağı sağlam bir telefondu. O kadar düşürdüğüm halde hiçbir şey olmadı. O son düşüşte de iki metre havaya fırladığı halde sadece camı kırılmıştı, halen daha çalışıyordu.

Özetlemek gerekirse; malzeme kalitesi güzel, donanım konusunda şu an için zayıf bir telefon. Şu an alınmaz.

Arayüzü falan çok akıcı gerçekten ama gerek oyun olsun gerek galeride video açmak olsun çok kasıyor video açmak için 6 saniye beklemem gerektiğini hatırlıyorum 😀. Ama gerçekten sağlam telefon.

Hocam inan video açılma süresine hiç dikkat etmedim fakat çok kastırdığı durumlarda olmadı diye hatırlıyorum. Dediğim gibi oyun falan da oynamıyorum telefonda zaten 😂 gerçi ben telefonu çok dolu tutmuyorum belki ondandır ama akıcılık ciddi anlamda çok iyi 👍🏼

2 Yıldır kullanıyorum. Kamerası muadili telefonların çok üstünde şahsen ve şarjıda iyi gidiyor. Dediğiniz gibi video izlerken kasma gibi bir konu söz konusu bile değil. Gayet akıcı fiyatına göre iyi bir telefon şimdilik değiştirme gibi bir düşüncem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı