Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar şu iki telefon arasında kaldım. Hepsiburada'da P20 Pro 4500 TL iPhone 8 Plus 5100 TL. Hangisini seçmemi tavsiye edersiniz? Gerekçeyle birlikte yazabilir misiniz?
iPhone'ların fiyatlarını haketmeyen cihazlar olduğunu düşünmekteyim, hele ki son apple zamları ile iPhone almak bana mantıklı gelmiyor. Bununla birlikte P20 Pro muazzam bir telefon, ben olsam P20 Pro tercih ederdim.
P20 Pro çok güzel telefon.
Bir telefona o kadar para vermeyi gözden çıkardıysan alınabilir.
Babam da var, ben de biraz kullanım ve tek kelimeyle harika
Bir tek Samsung arayüzü aradım.
Kameradaki arayüzü pek güzel değil ama kamerası mükemmel.
HUAWEI P20 Pro kamera üzerinde fotoğraf etkisi çok iyi. HUAWEI cihaz üzerine eklediği kişiselleştirme iyi ve kullanım olarak güzel etki bırakıyor.
Ancak Samsung Galaxy S9 Plus ile kıyaslarsak genel olarak daha çok ön plana çıkan cihaz Samsung Galaxy S9 Plus oluyor bence.
Bencede Samsung S9+ tek eleştirdiğim pil idi oda değişmiş telefonu çok kurcaladığım halde pil en düşük 14 saat gidiyor eb yüksek 18 performans süper vede tavsiye ederim.