P2W olmayan Android oyun tavsiyesi

Sydron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
* P2W olmayan yani oyunda para verenlerin üstünlük elde edemeyeceği,
* Online'ya da offline fark etmez,
* Tercihen seviyeyi ve karakteri geliştirmeli & yükseltmeli,
* Türü strateji veya en azından ona yakın Android oyun arıyorum, tavsiyelerinize açığım.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
* P2W olmayan yani oyunda para verenlerin üstünlük elde edemeyeceği,
* Online'ya da offline fark etmez,
* Tercihen seviyeyi ve karakteri geliştirmeli & yükseltmeli,
* Türü strateji veya en azından ona yakın Android oyun arıyorum, tavsiyelerinize açığım.

Teşekkür ederim.

Way of retribution. Mekanikleri için souls-like + LoL diyebilirim ama ben bir telefon oyununa göre aradığımı fazlasıyla buldum.

Mortal Kombat Mobile, ancak o da biraz P2W'e kaydı denebilir. Yeni eklenen karakterler uzun süre boyunca gerçek para ile satılıyor. Yine de ben oyunu hiç para vermeden oynadım ve 130 karakter arasından bende olmayan yalnızca 8 karakter var.

Plant vs zombies 2 öneriyorum. Paralı bitkiler, turnuva bitkilerinden çok daha kötü. Her gün yarım saat oynasan 2 aya neredeyse her bölümü kolaylıkla oynayabiliyorsun.

Mortal Kombat Mobile, ancak o da biraz P2W'e kaydı denebilir. Yeni eklenen karakterler uzun süre boyunca gerçek para ile satılıyor. Yine de ben oyunu hiç para vermeden oynadım ve 130 karakter arasından bende olmayan yalnızca 8 karakter var.
Para ile satılan karakterlerin bir ayrıcalığı var mı görsellikten başka?

Para ile satılan karakterlerin bir ayrıcalığı var mı görsellikten başka?
Tüm karakterlerin kendine özel nitelikleri var. Ancak para ile satılan karakterler de bir süre sonra ücretsiz oluyor. Mesela oyuna birkaç ay önce eklenen MK11 Rain karakteri ilk çıktığında para ile satılıyordu, şimdi ise hiçbir ücret ödemeden o karaktere sahip olmak mümkün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı