P30 Lite için Woyax batarya alınır mı?

Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
P30 Lite cihazimin bataryasi su gibi eriyor. Yakin zamanda batarya degistirmeyi dusunuyorum. Huawei Türkiye 200 TL'ye orijinal batarya degisimi yapıyor fakat Woyax markasinin 4000 mAh bataryasini gorunce daha cazip geldi. (Not: Cihazin kendi batarya boyutu 3340 mAh.) Sizce Woyax alip degistirmek mantikli mi? Gun icinde sık sık telefon kullanan birisiyim ve ekran süresi cidden benim icin onemli.

P30 Lite cihazimin bataryasi su gibi eriyor. Yakin zamanda batarya degistirmeyi dusunuyorum. Huawei Türkiye 200 TL'ye orijinal batarya degisimi yapıyor fakat woyax markasinin 4000 mAh bataryasini gorunce daha cazip geldi. (not: Cihazin kendi batarya boyutu 3340 mAh.) Sizce woyax alip degistirmek mantikli mi? Gun icinde sık sık telefon kullanan birisiyim ve ekran süresi cidden benim icin onemli.

4000 mAh olabilir fakat orijinal batarya kadar optimize değildir. Yan sanayi ürünler 3-4 ay sonra sıkıntı çıkarma olasılığı var.

Huawei'nin kampanyasindan yararlanmak en mantiklisi. Cunku telefoncunun ne yapacagi belli olmaz. Siz degistirecekseniz alabilirsiniz.
Ek olarak voltaj degerleri sizin cihaziniz ile uyusuyor degil mi? Fazla gelice anakarta zarar vermesin 😁

Kampanya bitmis maalesef. 414TL istiyorlar batarya icin. Voltaj degerlerini bilmiyorum sitede de bir şey yazmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı