P30 PRO vs S20

Exynos işlemciler her zaman Snapdragon rakiplerinden daha güçsüz ve sıkıntılı olmuşlardır.
Yine bilip bilmeden yapılan yanlış bilgilendirmeler.

Exynos 990 CPU olarak tek çekirdekte SD 865 modelinden daha güçlüdür. Çoklu çekirdekte ise SD 865 güçlü. GPU olarak ise az farkla Adreno 650 daha iyi.

S9 ve S10 modellerinde kullanılan Exynos 9810 ve 9820-9825 modelleri de SD 855 ve SD 845 modellerinden daha güçlüydü. S6 modelinde kullanılan Exynos 7420 modeli de SD 810 modelinden daha güçlüydü.

Exynos hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz, tutturmuşsunuz Exynos kötü, SD daha iyi diye. CPU modellerinden haberiniz yok bir zahmet bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmazsanız herkes için daha iyi olur.

S20 6800-6900 TL, P30 Pro 6400 TL. Bu fiyatlara S20 almak daha doğru. S20 genel olarakta daha iyi bir telefon. S20 modelinin rakibi P30 Pro değil P40 modelidir. Fiyat olarak P30 Pro modelinin bu fiyatta olması kabul edilemez, rakibi S10 Plus 5400 TL.

Exynos 990 CPU olarak tek çekirdekte SD 865 modelinden daha güçlüdür. Çoklu çekirdekte ise SD 865 güçlü. GPU olarak ise az farkla Adreno 650 daha iyi.

S9 ve S10 modellerinde kullanılan Exynos 9810 ve 9820-9825 modelleri de SD 855 ve SD 845 modellerinden daha güçlüydü. S6 modelinde kullanılan Exynos 7420 modeli de SD 810 modelinden daha güçlüydü.

Exynos hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz, tutturmuşsunuz Exynos kötü, SD daha iyi diye. CPU modellerinden haberiniz yok bir zahmet bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmazsanız herkes için daha iyi olur.

S20 6800-6900 TL, P30 Pro 6400 TL. Bu fiyatlara S20 almak daha doğru. S20 genel olarakta daha iyi bir telefon. S20 modelinin rakibi P30 Pro değil P40 modelidir. Fiyat olarak P30 Pro modelinin bu fiyatta olması kabul edilemez, rakibi S10 Plus 5400 TL.
S10 Plus nerede 5400TL?

S20 6800-6900 TL, P30 PRO 6400 TL. Bu fiyatlara S20 almak daha doğru. S20 genel olarak da daha iyi bir telefon. S20 modelinin rakibi P30 PRO değil P40 modelidir. Fiyat olarak P30 PRO modelinin bu fiyatta olması kabul edilemez, rakibi S10 Plus 5400 TL.

Doğrudur hocam. Haklısınız. Ben sadece kullanıcı yorumları ile hareket etmiştim. Özür dilerim.

Doğrudur hocam. Haklısınız. Ben sadece kullanıcı yorumları ile hareket etmiştim. Özür dilerim.
Sorun yok. Ben sana kızmıyorum. Bu sitede anlamsız şekilde Exynos işlemcilere karşı bir ön yargı var, nereden geliyor bu söylentiler anlam veremiyorum. Bana sorsan da Exynos mu, Kirin mi, Snapdragon işlemci mi dersen ben de çıkıp Qualcomm işlemciler genel olarak daha iyi derim. Modelden modele göre farklar var. Samsung üst seviye işlemciler 3 yıldır Android tarafındaki en güçlü işlemciler, özellikle tek çekirdek performansında. S6 döneminde de en iyisi yine Android tarafında Exynos 7420 modeliydi. Samsung'un diğer segmentlerdeki işlemcileri Qualcomm işlemciler kadar iyi değil, pazarda hakimiyet Qualcomm'un elinde. S20 serisindeki Exynos 990 modeli de sorunlu değil ama SD 865 modeline göre güç tüketimi bunun temel nedeni de Exynos 990 modelinin tek çekirdek performansının ciddi ölçüde daha iyi olmasından kaynaklanıyor, normal olarak daha güçlü bir işlemci, daha güçsüz bir işlemciden daha az güç tüketmesi çok zor, ayrıca Exynos 990 modelinin kullandığı çekirdek mimarisi SD 865 modeline göre daha yüksek güç tüketiyor. Bu nedenle de iki yonga arasında gözle görülür bir güç tüketim farkı var, bunun üstüne Mali GPU ve Samsung'un Mongoose 5 çekirdekleri eklenince iki yonga arasında böyle bir güç tüketim değeri ortaya çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı