S10 vs P30

Hayırlı olsun. Hocam bende telefon alcam da, artık bu salgının geçmesini bekleyecem. 2-3 ay sonra bakacam artık.
Teşekkür ederim dostum daha iyisi senin olsun. Bence de acil degilse bekle benim telefonum kullanılamayacak duruma geldiğinden aldım.
SD 801 ısınan bir işlemci zaten, mimari olarak eski tabii günümüz işlemcilerine göre ısınması son derece normal. P30 eline ulaştı mı?
Yok hocam 10 günü bulacakmış gelmesi.(Teknosa)

Teşekkür ederim dostum daha iyisi senin olsun. Bence de acil degilse bekle benim telefonum kullanılamayacak duruma geldiğinden aldım.

Yok hocam 10 günü bulacakmış gelmesi.(Teknosa)
Hocam acil değil, telefonumun bir sıkıntısı yok. Telefonu neden değiştirmeyi düşünüyorsun dersen, şöyle açıklayım: Hocam Samsung A3 2017 kullanıyorum, ilk çıktığı zamanlarda almıştım, o zamanlar küçük ekranlı telefon istediğim için bu telefonu aldım. Telefonun ekranı küçük geliyor, büyük ekranlı telefon istediğim için değiştirmeyi düşünüyorum. Telefondan kitap okuyorum, film, dizi izliyorum, ekranı küçük geliyor. Genelde pek oyun oynamam, öyle sistemi çok yoran oyunları pek oynamam, günlük kullanımda, sosyal medya gibi yerlerde telefon yeterli, bir sıkıntısı yok ama ekranı küçük geliyor.

Hocam acil değil, telefonumun bir sıkıntısı yok. Telefonu neden değiştirmeyi düşünüyorsun dersen, şöyle açıklayım: Hocam Samsung A3 2017 kullanıyorum, ilk çıktığı zamanlarda almıştım, o zamanlar küçük ekranlı telefon istediğim için bu telefonu aldım. Telefonun ekranı küçük geliyor, büyük ekranlı telefon istediğim için değiştirmeyi düşünüyorum. Telefondan kitap okuyorum, film, dizi izliyorum, ekranı küçük geliyor. Genelde pek oyun oynamam, öyle sistemi çok yoran oyunları pek oynamam, günlük kullanımda, sosyal medya gibi yerlerde telefon yeterli, bir sıkıntısı yok ama ekranı küçük geliyor.
Anladım hocam büyük ekran istiyorsan birçok alternatifi var.

Arayüzün stabil çalışması ve uzun kullanım da performans kaybı yaşanmaması Huawei tarafın da daha başarılı. Ayrıca teknik servis açısından Huawei, Samsung'dan çok ilerde. Tercih yaparken bu konuları da değerlendirin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı