Mod açıkken?Aldığım gibi yaptım. Performans modu kapalı.
Mod açıkken?Aldığım gibi yaptım. Performans modu kapalı.
Mod açıkken?
Bence tek artısı 4k çekim. Bir bakıma daha büyük bir batarya. Ancak 4k çekim olsa da telefon buna kaç saniye veya dakika dayanıcak belli olmaz. Ben oyun oynayan biri değilim batarya da yeterli geldi çünkü yarım saatte 70 şarj az değil. Dediğim gibi 4K çekim artısı gerçekten iyi bir fırsat ancak 4K için iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünmüyorum. 3000 bandında olan ise 64gblik versiyonmuş.“Bana göre” 3000 segmentinin en iyi telefonu Xiaomi Note 9 Pro dur. Ben buna 1 ay araştırma yaptıktan sonra karar kıldım. Dediğim gibi “bana göre”,çünkü ben PUBG oynayıp 64 MP fotoğraf ve 4K video çekmek ayrıca 30W şarj etmek istiyorum, telefonun bataryası uzun süre götürsün istiyorum, ekranı 6,67 olsun, ekran koruyucusu üzerinde gelsin ve yanında da telefon kabı versinler istiyorum. Ve bunu 3000 lira vererek yapmak istiyorum. Note 8 Pro kötüdür mesela sarjı hızlı yer ve ısınır. Mi 10 Lite'ın ise ekranı AMOLED'dir ama donanımı Note 9 Pro ile neredeyse aynıdır.
Huawei ile ilgili bilgim yok çünkü Google servisleri olmadığından onu direk elemiştim. Bana göre eski telefonlarda kamera neyse günümüzdede Google servisleri odur. Yokluğu büyük eksiklik(bana göre).
317k oldu.
S9+u da satıp P40 Lite aldımS9+ aldım. Maddi sebepler..
Google servislerini nasıl hallettin. Ben de aldım fakat youtube dışında bir problemim olmadı bir kaç uygulamayı da indiremedim. Letgo gibi veya küçük uygulamalar.Telefonu satın aldım. Sormak istediklerim varsa sorabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.