P40 Lite alınır mı?

TnawTheAnubis67

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Xiaomi 9S'ten vazgeçtim. Şu anda 3.500 TL bütçem var. Ve işlemci ve batarya olarak P40 Lite'ye karar kıldım. Fakat aynı özellik bandında Samsung A32'nin ekran kalitesini daha çok beğendim ama sorun şu ki Samsung'un arayüzünü sevmiyorum ve işlemcisi vasat. Yani demek istediğim şudur;
Aranızda Huawei P40 Lite kullanan varsa deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim.

Google sorunları yüzünden ben P40 Lite almazdım şahsen.

Google'nin olmaması çok sorun değil zaten APK olarak kurulabiliyor ve artı olarak şu an kullandığım telefon Honor 6X olduğu için Phone cloner ile uygulamaları yeni telefona taşıyabiliyoruz. Benim için asıl önemli olan YouTube'a girmesi.

Size de Realme 7 modeline bakmanızı öneririm.

Ekran konusunda nasıl hocam dediğiniz telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'nin olmaması çok sorun değil zaten APK olarak kurulabiliyor ve artı olarak şu an kullandığım telefon Honor 6X olduğu için Phone cloner ile uygulamaları yeni telefona taşıyabiliyoruz. Benim için asıl önemli olan YouTube'a girmesi.

Ekran konusunda nasıl hocam dediğiniz telefon?

Ekran olarak daha iyi hocam.
İkisinin de ekran teknolojisi IPS LCD ancak Realme 7'nin ekranı 90Hz.

Ayrıca P40 Lite modelinde tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla YouTube sorunlu, YouTube vanced kurulabiliyor fakat o da bazı kişilerde sorun yaratabiliyor.

Alınmaz, kendim P40 Lite E kullanıyorum. APK olarak veya farklı mağazalardan kurduğun uygulamaların bildirimleri düşmüyor, stabil çalışmıyor veya çeşitli problemler çıkarıyor. Ayrıca Google servislerinin olmaması bir problem değil demişsin ama en basitinden tarayıcıda sesli aramayı veya Google Maps'i bile kullanamıyorsun. Evet alternatifleri illaki vardır ama hiçbiri Google uygulamalarının yerini tutmuyor bana kalırsa.

Alınmaz, kendim P40 Lite E kullanıyorum. APK olarak veya farklı mağazalardan kurduğun uygulamaların bildirimleri düşmüyor, stabil çalışmıyor veya çeşitli problemler çıkarıyor. Ayrıca Google servislerinin olmaması bir problem değil demişsin ama en basitinden tarayıcıda sesli aramayı veya Google Maps'i bile kullanamıyorsun. Evet alternatifleri illaki vardır ama hiçbiri Google uygulamalarının yerini tutmuyor bana kalırsa.
P40 Lite 3 gün önce aldım zumrut yeşilini. Kamera ve batarya performansı çok güzel. Özellikle şarj konusunda çok iyi 1 saat olmadan 100 şarj ediyor. Google Servislerine Gelecek Olursak Ben Kurdum Telefona Hiç Bir Sorun Çıkarmadı. Gmail , Play Store , Youtube , Drive Hepsini Kullanabiliyorum Gspace ile. Valla ben Eski telefonumdan bu telefona phone cloner ile uygulamaları bu telefona aktardığım için bildirim Konusunda Pek Bi sikinti Çekmiyorum. Oyun Konusunda da Çok iyi. Yüksek ayarlarda 60 fps akıcı pubg Oynatıyor. Bu islemci ve bu şarj konusunda daha iyisi yok bence bak xiaominin redmi serisinde kullandıkları işlemcilere. Zaten Yazılım sorunları da var mi 12 nın. O yüzden tercih etmedim.

Huawei kullanıyorum. Google servisleri yok. Abartıyorlar hiçbir sıkıntı olmuyor.

Aynen.
İlk aldığımda içime şüphe düştü. Ama sonra Phone cloner ile tum uygulamaları hallettim. Canavar gibi telefon. Redmi'lere para vermek yerine P40 alarak çok iyi etmişim.

Huawei kullanıyorum. Google servisleri yok. Abartıyorlar hiçbir sıkıntı olmuyor.

Hangi modeli kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı