ASUS'un sitesinden Windows 8.1 32 Bit için Audio Driver indirecektim sitesine girdim modelimi yazdım o model için Windows 8.1 Audio driverine baktım ama orada yazmıyordu. Windows 8 için Audio Driver vardı Windows 7 içinde de Audio Driver vardı ama Windows 8.1 için Audio Driver yoktu.
Windows 8'in Audio Driver'ini indirsem olur mu? Olmazsa lütfen Windows 8.1 32 Bit için uygun bir Audio Driver bulun.
Driver Bilgileri:
Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Model: P5G41T-M LX
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler
Bir sıkıntı var WinRAR'la açtıktan sonra dosyayı setup.exe var ona tıklıyınca Macrovision Corporation diye bir şey geliyor internette aratınca da çok sonuç çıkmıyor PC virüslenir diye korkuyorum ne yapmalıyım
Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler
Bir sıkıntı var WinRAR'la açtıktan sonra dosyayı setup.exe var ona tıklıyınca Macrovision Corporation diye bir şey geliyor internette aratınca da çok sonuç çıkmıyor PC virüslenir diye korkuyorum ne yapmalıyım