Çözüldü P5G41T-M LX Windows 8.1 audio driver

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0ndefined

Hectopat
Daha fazla  
ASUS'un sitesinden Windows 8.1 32 Bit için Audio Driver indirecektim sitesine girdim modelimi yazdım o model için Windows 8.1 Audio driverine baktım ama orada yazmıyordu. Windows 8 için Audio Driver vardı Windows 7 içinde de Audio Driver vardı ama Windows 8.1 için Audio Driver yoktu.
Windows 8'in Audio Driver'ini indirsem olur mu? Olmazsa lütfen Windows 8.1 32 Bit için uygun bir Audio Driver bulun.

Driver Bilgileri:
Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Model: P5G41T-M LX

Dosya Ekleri

• bandicam 2020-08-01 13-25-19-515.jpg
    bandicam 2020-08-01 13-25-19-515.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım kimliği ile bulabilirsiniz.

Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler
Bir sıkıntı var WinRAR'la açtıktan sonra dosyayı setup.exe var ona tıklıyınca Macrovision Corporation diye bir şey geliyor internette aratınca da çok sonuç çıkmıyor PC virüslenir diye korkuyorum ne yapmalıyım
Windows 8 sürücüsünü kullanabilirsiniz.
Yanlışlıkla En İyi Cevaba Tıkladım Ama Sorunum Daha Çözülmedi Lütfen Yardımcı Olun
Windows 8 sürücüsünü kullanabilirsiniz.
Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler
Bir sıkıntı var WinRAR'la açtıktan sonra dosyayı setup.exe var ona tıklıyınca Macrovision Corporation diye bir şey geliyor internette aratınca da çok sonuç çıkmıyor PC virüslenir diye korkuyorum ne yapmalıyım

Dosya Ekleri

• bandicam 2020-08-01 16-28-49-905.jpg
    bandicam 2020-08-01 16-28-49-905.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı