P5LD2-X/1333 anakarta uyumlu işlemci önerisi

Başkam

Centipat
Daha fazla  
Yeni işlemci almak istiyorum. Ama ekran kartım ve anakartım bunlar. Çok yüksek fiyatlı bir şey aramıyorum. Sadece işlemcimi daha iyisiyle değiştirmek istiyorum.

R7 240 ekran kartına ve P5LD2-X/1333 anakarta uyumlu olması gerekiyor.

Yeni işlemci almak istiyorum. Ama ekran kartım ve anakartım bunlar. Çok yüksek fiyatlı bir şey aramıyorum. Sadece işlemcimi daha iyisiyle değiştirmek istiyorum.

Direkt ASUS'un sitesinden bakabiliyormusum rahatsızlik verdiğim için özür dilerim. Ama yine de Intel Core 2 Duo E8600 alsam olur mu diye size de sormak isterim.

Direkt ASUS'un sitesinden bakabiliyormusum rahatsızlik verdiğim için özür dilerim. Ama yine de Intel Core 2 Duo E8600 alsam olur mu diye size de sormak isterim.

Tamam bir düzenleme daha Intel Core 2 Duo E8400'e N11'den ulaşa biliyorum diyerlerini bulamadım yani şu an Intel Core 2 Duo E8400'ü alabiliyorum iyi midir güzel midir uygun mudur söyler misiniz ( şu an için oyun olarak CS 1.6 falan var aklımda başka oyunlar değil )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı