P620 sistemde USB-C ve DP 2 ekranı tek görüyor

erdemc1

Zeptopat
Katılım
17 Eylül 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

OpenCore Big Sur kurulumumda 2 harici monitörümde ayrı görüntü alacak şekilde ayarlama yapamadığım için forum araştırmalarım sonucu çözüm olarak tavsiye edilen 2. monitörü USB-C ile bağlama önerileri üzerine USB-C to HDMI aparat satın alıp monitörün birini bu aparat ile USB-C girişine taktım. Şu anda monitörlerden biri USB-C de bağlı, 2. monitör ise DP de bağlı ancak hala 2 monitör de aynı görüntüyü veriyor ve 2 ayrı monitör olarak ayarlayamıyorum. Tavsiyesi olan var mı?


Donanım Bilgileri:
  • Dell 3551 | i7 10850H | NVIDIA P620 | Intel Wi-Fi | 32 GB DDR4 2933MHz RAM | 1TB SSD
Config Dosyam: config.zip
Wi-Fi, Bluetooth, AirDrop, Battery Management, Audio, Camera vb. ile tüm giriş/çıkış noktaları çalışıyor. Notebook ekranı ile 1 harici ekranıda 2 ekran şeklinde kullanabiliyorum ancak 2 harici monitörü HDMI ve DP veya USB-C ve DP şeklinde bağladığımda Display bölümünde sadece 1 monitörümün adı çıkıyor ve 2 harici monitörde de aynı görüntü oluyor. Görüntüler gayet iyi, gelip gitme yok, farklı renkler yok ama 2 harici ekrandaki görüntü aynı, 2 li ekran olarak kullanabilmem için ayarlamalar denedim ancak olmuyor, hatta HDMI To TYPE-C çevirici dahi satın aldım ancak ona da taktığımda sonuç değişmedi, Yardımcı olabilecek var mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı