P6200 sistemde AC Revelations kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mr.ArtoMskA

Picopat
Makaleler
1
Selamlar. Bugün AC Revelations aldım ve açtım. Sistem gereksinimleri karşıladığı halde kasıyor. Nasıl kasma sorununu giderebilirim? (Oyunu en düşük ayarlarda ve 800x600 çözünürlükte 15-25 FPS arası oynuyorum.)

Üstelik sadece bu oyunda da değil. Metro 2033, Dishonored, AC 2, AC 3, AC 4'de de aynı sorun. Yardımcı olun lütfen.

AC Revelations sistem gereksinimleri (Steam):

Minimum:
  • İşletim sistemi: Windows® XP SP3 / Windows vista® SP2 / windows® 7 SP1.
  • İşlemci: Intel® Core ™ 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz veya AMD Athlon ™ 64 X2 4000+ @ 2.1GHz
  • Bellek: 1,5 GB windows® XP / 2 GB Windows Vista, 7
  • Grafikler: Shader model 4.0 veya üzeri ile 256 MB directx® 9.0 uyumlu kart (desteklenen listeye bakın) *
  • Directx®: Directx® JUNE2010 veya daha yeni.
  • Sabit disk: 12 GB.
  • Ses: DirectX 9.0 uyumlu ses kartı.
  • Çevre birimleri: Klavye, fare, isteğe bağlı denetleyici.
  • İnternet: İlk açılışta tek seferlik ürün kaydı için geçici geniş bant bağlantısı gerekir, çoklu oynatıcı için kalıcı geniş bant bağlantısı gerekir.
  • * Bu ürün windows® 98 / me / 2000 / Nt'yi desteklemez.
  • Yayınlanma sırasında desteklenen video kartları:
  • AMD Radeon ™ HD2600XT veya daha iyisi / 3000/4000/5000/6000 masaüstü serisi.
  • Nvıdıa® Geforce® 8600GTS veya daha iyisi / 9 / GT200 / GT400 / GT500 masaüstü serisi.

Bu kartların dizüstü bilgisayar sürümleri çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmemektedir. Bu yonga setleri, bu oyunu çalıştıracak tek yonga setleri. En güncel minimum gereksinim listeleri için lütfen Home - Ubisoft Support adresindeki destek web sitemizde bu oyun için sss bölümünü ziyaret edin.

Benim sistemim:
  • 6 GB DDR3 RAM.
  • 2 GB Intel HD Graphics ekran kartı.
  • Intel Pentium P6200 2 çekirdek 2 mantıksal işlemcili 5.nesil işlemci.
  • Windows 10 Pro.
  • DirectX 12.
  • 64 Bit işletim sistemni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı