P8Z77-V LX ve i7 2600K alınır mı?

Aynen öyle. 420 liraya Z77 anakart ile beraber fiyat efsane. Yeni nesil i3 al diyen arkadaşlara diyeceğim şu ki zaten o kadar bütçesi olsa ryzen 5 alması çok daha iyi ve mantıklı bir seçim olur. 420 liraya yapıştırın gitsin hocam.

Aynn bütçe şuan hiiç müsait değil şu zamanda idare etsin yeter. Çünkü şuan her şey uçuk fiyat 2.ci eller bile. Ledgoda felan baktım sadece i7 2600k yı 550 TL'den aşağı satan yok. Ben bu işden hiiç bişe anlamadım vallaha.

Aynn bütçe şuan hiiç müsait değil şu zamanda idare etsin yeter. Çünkü şuan her şey uçuk fiyat 2.ci eller bile. Ledgoda felan baktım sadece i7 2600k yı 550 TL'den aşağı satan yok. Ben bu ilden bişe anlamadım vallaha.
Letgo vb. 2.el sitelerinde çok düzgün fiyatlı ilanlar göremezsiniz. Oradaki çoğu ilan çok pahalı fiyatlarda. 2600K emin olun hala güzel bir işlemci. İşlemciyi değiştirmez iseniz bile aslında GTX 1660 gibi bir kart takarak gayet güzel bir bilgisayar haline getirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim bence kesinlikle kaçırmayın 420 lira çok iyi bir fiyat o ikili için.

Letgo vb. 2.el sitelerinde çok düzgün fiyatlı ilanlar göremezsiniz. Oradaki çoğu ilan çok pahalı fiyatlarda. 2600K emin olun hala güzel bir işlemci. İşlemciyi değiştirmez iseniz bile aslında GTX 1660 gibi bir kart takarak gayet güzel bir bilgisayar haline getirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim bence kesinlikle kaçırmayın 420 lira çok iyi bir fiyat o ikili için.

Teşekkürler aydınlatıcı fikirleriniz için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı