P9 ROM yüklemek

Taylanzerey

Femtopat
Merhabalar Huawei P9 (EVA-L9) sahibiyim telefonuma openkirin ROM yuklemek istiyorum takıldıgım nokta şu openkirin yukleme talimatinda EMUI 8 veya 9 olması gerekiyor yazmislar. Ya da ben İngilizce tercümeden öyle anladim telefonumda EMUI 5 yüklü openkirin sayfasında ise telefonumun desteklendiği görebiliyorum onda da EMUI 8 yaziyor simdi ben openkirin yükleyebilir miyim yoksa hali hazirda cihazimin EMUI 8 calistiriyor mu olması eğer öyleyse yüklemem mümkün değil galiba çünkü Huawei güncelleme yayınlamıyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bu sayfadakini yükleyebilirsin, TWRP kurmayı vb. bilmiyorsan videolarını izle. TWRP (veya başka bir Custom Recovery) kullanmayı bilmeden bunlara bulaşmamalısın.

Huawei marka cihazların bootloader kilidini açmak gerçekten bu kadar kolaydı ama artık böyle olmayacak. Huawei 24 Mayıs 2018'den sonra piyasaya sürülen akıllı telefonların ve tabletlerin bu kodu alamayacaklarını resmi olarak onayladı.

Teşekkür ederim arkadaşlar gerekli ön bilgileri tam olarak edinmeden bu rom işlerine girmem sadece kafam openkirinde karıştı daha doğrusu ingilizcem olmadığı için söyleneni doğru algılayamadım. Gene sorun olursa zaten ileti atarım. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı