Çözüldü Pacify 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan0

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim oyunda aldığım bir hata VA, r düzeltirseniz çok sevinirim.
Hatanın kodunu yazıyorum. Hata kodu: 0xc000007b.
Bilgisayarımın özellikleri (masaüstü PC):

Screenshot_2.png

2 sene önceki videonuzda nasıl çözüleceğini gösteriyorsunuz fakat anlayamadım maalesef, şimdi o dosyayı atıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. (videodaki dosya)

Logfile

Şimdiden teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• uygulama-duzgun-olarak-baslatilamadi-0xc000007b.jpg
    uygulama-duzgun-olarak-baslatilamadi-0xc000007b.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanıza göre öneri yapmayın. Raporu inceleyip yapın yapacaksanız.

Hocam bu kadar sert olmanıza gerek var mı? Kimse kötü bir şey dememiş. Akıl akıldan üstündür. Çözümünüzü yazarsınız olay kapanır. Yazmayın dercesine Emir kipli konuşmayalım.

Hocam bu kadar sert olmanıza gerek var mı? Kimse kötü bir şey dememiş. Akıl akıldan üstündür. Çözümünüzü yazarsınız olay kapanır. Yazmayın dercesine emir kipli konuşmayalım.
Sert bir şey dediğimi düşünmüyorum açıkçası. Yanlış öneriler sorunu daha da kötü bir hale götürebilir. Dikkatli olmak lazım. Neyse, yukarıdaki arkadaşın dediğiyle çözülecek sorun. X3DAudio1_7.dll sorunlu dosya.

Tamam da hocam şu terim yanlış "Kafanıza göre". Farkındaysan bir şey sallayan olmamış.
Açıkçası başka 0xc07b konularının çözümlerini paylaşmanın ''kafanıza göre'' tabirine uyduğunu düşünüyorum. Yine de arkadaşın sorunu bu işlemle çözülecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı