Packard BELL TE69 Oyunlarda FPS Problemi

efe3535

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba technopat ailesi. 2,5 sene önce aldığım packard bell te69 i5 core 4200u 1,6 ghz 8gb Amd r7 265m 2gb laptoba sahibim. Şu ana kadar hiçbir temizlik ve termal macun yenileme işlemi yapmadım.
Sorunuma gelecek olursak laptobumun ram'i stok 4gb'dı ve bir 4gb'lik daha ekleyerek dual 8gb yaptım. Cs go ve birçok fps oyununu sıkıntısız oynuyorum ama h1z1 ve gta5 gibi oyunlarda laptobumda aşırı ısınma meydana geliyor ve fps düşüşleri yaşıyorum. (Düşük seviyede GTA5 20/30 Fps - H1Z1 20/45 Fps) bu sorun içinde trust marka çift pervaneli azul laptop altı soğutucu modelini aldım ama ısısında ve fps'de hiçbir olumlu fark olmadı. Laptobum bu oyunları kaldırıcak yeterlilikte mi değil yoksa macun ve temizlik ile sorunum çözülür mü? Eğer sistem yetersiz ise kasa toplamayı planlıyorum.
Sizin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyor, şimdiden teşekkürler ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda en az +40 FPS alması lazım. Fan temizliği yapın derim. Sürücüler güncel mi ? Windows 10 değilse, kesinlikle yükleyin.
 
win 8.1 olarak kullanıyorum. win 10 a geçtiğimde pc kapanmama sorunu ile karşılaştım, melez mod'da kalıyordu ondan 8.1 e geri döndüm. sürücüler güncel, temizliği ve macun sebebindenmi sorun cekiyorum dersiniz.
 
Oyun içerisinde bu kadar az ısınması mümkün değil, pil ayarlarında yüksek performans seçili mi? Hangi donanımın sıcaklıkları bunlar?
 
Win10 a yükseltme yaptım ayarları yüksek performansa aldım. şuanlık fps problemim düzeldi teşekkürler.ama performansı dahada arttırmama gamebooster in yararı olur mu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı