Packerd Bell EasyNote en te11hc çalışmıyor

str35

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, benım daha once hıc karşılasmadıgım bı sorun var.

Bi leptop geldi hediye kamerası var ama açılmıyor. Aygıt yoneticisine girdim goruntuleme aygıtları dıye bısey yok. Gizli aygıtları goster yaptım yıne gozukmedı. Sonra format attım görünteleme aygıtları geldi hd wepcam var gozukuyor. Ama açmaya gelınce acmıyor fılan.
2 3 kez daha format attım daha sonra bilgisayarın drivelrını yukledım. Yenıden baslatıyorum fılan aygıt bulundu dedı, açtım ne bulmus dıye baktım. HD wepcam ı bulmus sonra denemek ıcın camera test sitelerıne gırdım oldu.

Hatta 2 saat omeglede durdum acaba kamerada sorun mu var dıye. Ondan sonra ekran kartını da yuklıyım yatıyım dedım. Intel HD grafik indirdim krudum. Yenıden baslattım bı baktım camera yıne yok. Elimde hariçi kamerada var tak çalıstır. Onu takıyoreum onu da görmuyor ama dıger pc lerde goruyor. Baska cam getirdim onu da görmedı bide bu leptop kamerasının driveri yok. Kendi sitesınde bıle anakartın wepcamı heralde bios guncelemesı de yaptım ama bi türlü olmadı.

1 haftadır gunde en az 4 5 saat bunla ugrasıyorm. Okumadıgım sayfa kalmadı ama yok olmuyor. Markası Packert Bell easynote en te11hc yardım edebilcek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra görüntüleme aygıtlarından kayıp mı oldu?
Aygıt listesinde varda çalışmıyor mu?

Aygıt listesinde yok gozumuyor. Gizli aygıtlar olsa bile sadece 1 kez çalıstırabildim. Ekran kartı driverını yukleıynce kayboldu. Sonra 3 4 kez format attım aygıt yonetecısıne gelmedı bı de bi ara yine aygıtı buldu de dı. Aygıt yonetıcısıne geldı ama acılmadı facede fılan sorna yıne kayboldu.

Harici kameranın da çalışmadığından bahsediyorsun.
Format attıktan sonra harici kamerayı Ekran kartını tanıtmadan taktığın zaman donanım algılamıyor mu?
USB portlara harici disk, flash bellek gibi aygıtlar taktığında çalışıyor mu?

Harici kameranın da çalışmadığından bahsediyorsun.
Format attıktan sonra harici kamerayı Ekran kartını tanıtmadan taktığın zaman donanım algılamıyor mu?
USB portlara harici disk, flash bellek gibi aygıtlar taktığında çalışıyor mu?
Ne takarsam takayım usb olsun, cd olsun her seyı algılıyor. Zaten usb den atıyorum formatı da harici kamerada çalısmıyor. Ekran kartını tanıtsam da tanıtmasam da harıcıyı algılamıtyor. Bi kez algılamıstı çalıstı o da sonra o da kayboldu.

Windows 8.1.1 yükleyin ama yüklerken ethernet kablosu takılı olsun. Sürücüleri otomatik günceller. [HASHTAG]#çare8.1[/HASHTAG]
8.1.1'i yüklemedım ama olcagını sanmıyorum. Çunku w7 xp 8 bunların hepsını attım ama ethernet kablosu takılıyken atmadım hiçbirini.

Ethernet kablon takılı olsa da olmasa da fark etmez.
Aygıtları takarsın tanımaz ise bilinmeyen aygıt olarak aygıt listesine geçer.
Aynı kamerayı başka bilgisayarlarda deneyip kontrol eder misin harici kameranın sağlamlığından emin olun.
Bios ayarlarınızı default a alıp tekrar deneyin, default a almadan önce HDD ayarlarınızı kontrol edin. IDE mi AHCI mi, Legacy mi UEFI mi bunları not edin default yaptıktan sonra tekrardan ayarlayın, mümkünse bios güncellemenizi yapın.

Ethernet kablon takılı olsa da olmasa da fark etmez.
Aygıtları takarsın tanımaz ise bilinmeyen aygıt olarak aygıt listesine geçer.
Aynı kamerayı başka bilgisayarlarda deneyip kontrol eder misin harici kameranın sağlamlığından emin olun.
Bios ayarlarınızı default a alıp tekrar deneyin, default a almadan önce HDD ayarlarınızı kontrol edin. IDE mi AHCI mi, Legacy mi UEFI mi bunları not edin default yaptıktan sonra tekrardan ayarlayın, mümkünse bios güncellemenizi yapın.
Dedıklerını hepsını yaptım. Bios'unun her surmunu yukledım. En guncel halında bile olmadı. Harıcı cam her yerde calısıyor hhd ahcı.

@Recep Baltaş 'da diyor. Windows 8.1.1 ve BIOS güncellemesi çoğu sorunu çözer diye.
Biosu zaten en güncelı formattlarda bı ıskıntı cıkagaını dusunmuyorum ama denemek lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı