Packet loss yaşatmayacak Wi-Fi adaptör önerisi

PCI-e olması gerekiyor. Bütçe yazar mısınız?

Ben bundan aldım Ethernet kablosu görüntü.
Kirliliği yapıyordu.

Gigabyte Wi-Fi 6E gc-wbax2400r... Amazon.com.tr

Sanırım ekran kartım o PCI-e girişini kapatıyor boyutundan dolayı PCI-e'siz sadece şu USB adaptörlerden alsam yine yaşar mıyım aynı sorunu?

PCI-e olması gerekiyor. Bütçe yazar mısınız?

Ben bundan aldım Ethernet kablosu görüntü.
Kirliliği yapıyordu.

Gigabyte Wi-Fi 6E gc-wbax2400r... Amazon.com.tr

Bunlar fazla mı dandik.

Son düzenleme:
Sanırım ekran kartım o PCI-e girişini kapatıyor boyutundan dolayı PCI-e'siz sadece şu USB adaptörlerden alsam yine yaşar mıyım aynı sorunu?

Bunlar fazla mı dandik.
USB girişli olanlar hiç bir şekilde PCIe performansını veremez. İster istemez lag olur donanımların haberleşmesinde hocam. Kasanızı kontrol edin bir WiFi kartı büyük değil. Tamamen kapatmıyorsa takarsınız. PCIe almadıkça USBler online oyunlar için iyi değil.

USB daha önce kullandım ve hiç performans alamadım. Bunda sıkıntı yok. Ethernetle aynı değerleri veriyor hemen hemen tabii fiyatı biraz tuzluydu. 3000 TL civarında. Arada 2 oda olmasına rağmen full çekiyor.

TP-Link Archer T4U AC1300 modelini öneririm. Bu Wi-Fi adaptörü, çift bant desteği ve 1300 Mbps'e kadar hızları destekleyen AC teknolojisi sayesinde online oyunlarda yaşadığınız paket kaybı sorununu azaltabilir. Uygun fiyatlı ve performans açısından etkili bir çözüm sunar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı