Elimde su an bir dandik Wi-Fi adaptörü var Online oyunlarda fazlasıyla packet loss yasıyorum bu sorunu ortadan kaldıracak uygun fiyatlı Wi-Fi adaptörü var mıdır?
PCI-e olması gerekiyor. Bütçe yazar mısınız?
Ben bundan aldım Ethernet kablosu görüntü.
Kirliliği yapıyordu.
Gigabyte Wi-Fi 6E gc-wbax2400r... Amazon.com.tr
PCI-e olması gerekiyor. Bütçe yazar mısınız?
Ben bundan aldım Ethernet kablosu görüntü.
Kirliliği yapıyordu.
Gigabyte Wi-Fi 6E gc-wbax2400r... Amazon.com.tr
USB girişli olanlar hiç bir şekilde PCIe performansını veremez. İster istemez lag olur donanımların haberleşmesinde hocam. Kasanızı kontrol edin bir WiFi kartı büyük değil. Tamamen kapatmıyorsa takarsınız. PCIe almadıkça USBler online oyunlar için iyi değil.Sanırım ekran kartım o PCI-e girişini kapatıyor boyutundan dolayı PCI-e'siz sadece şu USB adaptörlerden alsam yine yaşar mıyım aynı sorunu?
Bunlar fazla mı dandik.![]()
Grc Accessory Usb 3.0 1200mbps Wifi Adaptör 2.4ghz 5ghz Wifi Adaptörü Çift Antenli Kablosuz Wifi Sinyal Yükseltici - Fiyatı, Yorumları
Grc Accessory Usb 3.0 1200mbps Wifi Adaptör 2.4ghz 5ghz Wifi Adaptörü Çift Antenli Kablosuz Wifi Sinyal Yükseltici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Elimde su an bir dandik Wi-Fi adaptörü var Online oyunlarda fazlasıyla packet loss yasıyorum bu sorunu ortadan kaldıracak uygun fiyatlı Wi-Fi adaptörü var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.