Laufeyson
Hectopat
Daha fazla
Windows 10 sistemi yavaşlatır mı? Bence sistem eski olduğundan Win8.1 daha iyi olur ama benim çok bir bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz.Windows 10 kullanabilirsiniz gibi.
Bence kurmayın fakat kurmak istiyorsanız eski sürümlerinden birini kurun. 775 pin işlemciler en yeni sürüme dayanamıyor maalesef.Windows 10 sistemi yavaşlatır mı? Bence sistem eski olduğundan Win8.1 daha iyi olur ama benim çok bir bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz.
Bir de Wireless adaptörünün yeni sürücüsü için eski driverı kaldırmam mı gerekiyor?
8.1 olur mu peki? Ayrıca buna da bakar mısınız?Bence kurmayın fakat kurmak istiyorsanız eski sürümlerinden birini kurun. 775 pin işlemciler en yeni sürüme dayanamıyor maalesef.
Bir de Wireless adaptörünün yeni sürücüsü için eski driverı kaldırmam mı gerekiyor?
Aygıt yöneticisinden silebilirsiniz.8.1 olur mu peki? Ayrıca buna da bakar mısınız?
DDU ne oluyor? Aygıt yöneticisinden kaldırsam olmaz mı?DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni sürümü kurabilirsiniz.
Pardon, evet aygıt yöneticisinden silin. 25 saattir falan uykusuzum kafam karıştı.DDU ne oluyor? Aygıt yöneticisinden kaldırsam olmaz mı?
Eski driver'ı aygıt yöneticisinden silin sonra donanım kimliği ile google'dan en yeni sürücüyü bulun ve kurun.Link bırakabilir misiniz? Benim bulduğumda ekran kartı kaldırma yazıyor.
www.technopat.net
Sürücüyü silmeden önce yeni bir sürücüyü bulmuştum. Sonra sürücüyü sildim ama yeni sürücü zaten yüklü önce eskisini kaldırın dedi. Ben eski sürücünün yazılımını da kaldıracak mıyım?Eski driver'ı aygıt yöneticisinden silin sonra donanım kimliği ile google'dan en yeni sürücüyü bulun ve kurun.
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Ekran alıntısı paylaşır mısınız?Sürücüyü silmeden önce yeni bir sürücüyü bulmuştum. Sonra sürücüyü sildim ama yeni sürücü zaten yüklü önce eskisini kaldırın dedi. Ben eski sürücünün yazılımını da kaldıracak mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.