Laufeyson
Hectopat
Daha fazla
İndirdiğiniz driver dosyasını aygıt yöneticisi üzerinden kurun.
Oradan önce sildim sonra setuptan kurmaya çalıştım ekran alıntısında olan yazı çıktı. Sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücü güncel dedi ama sürücü yazılımı 2015 benim yüklediğim 2018.İndirdiğiniz driver dosyasını aygıt yöneticisi üzerinden kurun.
Programı da silin varsa.Oradan önce sildim sonra setuptan kurmaya çalıştım ekran alıntısında olan yazı çıktı. Sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücü güncel dedi ama sürücü yazılımı 2015 benim yüklediğim 2018.
Program değil de sürücü yazılımı var silmek isteyince onu işaretleyeyim mi?Programı da silin varsa.
Kablosuz adaptörüne ait ne varsa sil sonra tekrardan kurmayı dene.Program değil de sürücü yazılımı var silmek isteyince onu işaretleyeyim mi?
BIOS güncel değil güncelleyin.
Denildiği gibi Wireless cihazını çıkarın sürücülerini kaldırın. Ethernet sürücünüzü de güncelleyin.
Win 10 değil Win 8.1'e geçecekseniz geçin.
BIOS güncellemeyi de bilmiyorum kusura bakmayın. Sürücü yazılımını da siliyorum o zaman.Kablosuz adaptörüne ait ne varsa sil sonra tekrardan kurmayı dene.
Verdik işte neresini bilmiyorsunuz?BIOS güncellemeyi de bilmiyorum kusura bakmayın.
Yardım edin lütfen internete bağlanamıyorum. @myswagnotusual sil dedin sildim şimdi nerdesin?Kablosuz adaptörüne ait ne varsa sil sonra tekrardan kurmayı dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.