Minidump dosyaları için: 121522-5218-01.zip
Bilgisayarımı toplayalı 3 ay oluyor ilk kurulumdan bu yana artık oyun oynayamaz durumdayım, driverlar güncel, diskler hata içermiyor ve optimizeler, Windows Update'lerini geldiği gibi yaptım, SFC taramasını defalarca yaptım sonuç bir sıkıntı yok şeklinde geliyor, Windows'un kurulu olduğu diski değiştirdim ve son olarak 4 kere temiz kurulumlu format attım ama yok Crash'ler devam ediyor. LoL'den Elden Ring'ine kadar her oyunda sistem donuyor, o klasik ses takılması oluyor ve ekranda 1-2 saniye çok garip karmakarışık renkler görünüyor ve kapatıyor sistem kendini. Sistem kendini tekrar açmaya çalışırken 3 kere genelde restart atıyor ve bu restartlar bazen dümdüz bazen de mavi ekran hataları yüzünden oluyor. Art arda PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (en sık aldığım bu), KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED, kernel secuirty check hatalarını aldım defalarca. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Çok yüksek oran'da ekran kartı kaynaklı. Bir kaç eski Nvidia sürücüsüyle dene. Sorun devam ederse kartı gönder değişsinler. Ayrıca küçük ihtimal RAM kaynaklı. Memtest yapıp sonucu gönderin.
Çok yüksek Oran'da ekran kartı kaynaklı. Birkaç eski NVIDIA sürücüsüyle dene. Sorun devam ederse kartı gönder değişsinler. Ayrıca küçük ihtimal RAM kaynaklı. Memtest yapıp sonucu gönderin.
Eski sürücüleri NVIDIA sitesinden bulamadım, 3. taraf bir siteye de güvenemedim ancak ekran kartını tak çıkar yaptım bugün ve gün boyu hiç crash ya da mavi ekran almadım. Sanırım temassızlık gibi bir durum varmış.