Çözüm PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sildim suan windows da orjinallikten çıktı :) IDM vardı onuda sildim tekrar yükleyem mi? Ekran kartını 13.8 driveri güncelledim bios güncel tam olarak sizce sorun nedir ? Ekran kartının belleği mi bozuk birde bu dmplerin içeriğini yazar mısınız buraya ?
IDM yükleme, Orjinallikden çıkması iyi olmuş :) biraz daha böyle kullan eğer hata almaz isen çözülmüştür En azından bu sorunlar çözülmüş olur bir daha ki başka olabilir.İçeriğini recep bey vermiş.

hd tuneyle test yapmıştım sorun yoktu her şeyi test ettim bi ekran kartı ve anakart kaldı :) onları hangi program önerirsiniz?
Onları sorunları bulmak için test edemezsin programları yok bildiğim kadarıyla, şuana kadar baka mavi ekran aldın mı? Alamadı isen çözülmüştür.

Ömer Bey, hal.dll, Hardware Abstraction Layer dinamik bağlantı kütüphanesi dosyasıdır. Sabit diskle bir alakası yok. Ha çok şüpheniz varsa HD Tun 5.50 çalıştırıp Health bölümünden bir SS koyun, bakalım.

Hd tuneyle test yapmıştım sorun yoktu. IDM'yi silmiştim tekrar kurdum sorun full sürüm var ama crackli suana kadar kırmızı ekran almadım. Bir de crysis3 oynarken kasa çok ısınıyor ısınmadan kaynaklı olabilr mi sizce?

bMiX0N2.jpg
dc176332368f16f2f617f8a8b9d67373_480_False_72_5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı