Pahalı mouse pad vs ucuz mouse pad

Aralarında ki farklar nedir? Günde 2-3 saat oynuyorum ucuz mouse padde işimi görür ama aralarında ki farkı öğrenmek istedim. İnsanlar neden 1000 TL'ye, 1500 TL'ye bu mouse padleri alıyorlar?

Aralarında ki farklar nedir? Günde 2-3 saat oynuyorum ucuz mouse padde işimi görür ama aralarında ki farkı öğrenmek istedim. İnsanlar neden 1000 TL'ye, 1500 TL'ye bu mouse padleri alıyorlar?

Farklı malzeme sebebiyle daha dayanıklı, kaygan, uzun ömürlü, göze hoş gelmesi gibi sebepler fiyat farkına sebep verebiliyor.

Aradaki farklar ciddi hocam, kullanmayanlar genelde fark olmadigini dusunuyor ama mouse kaymasi bile degisiyor.

Kullanım süresi - malzeme - çözünürlük hassasiyet değeri gibi çok farklı sebepleri ile fiyat değişimi oluşur. Bu arada firmaların arge yatırımı da içinde bulunur. Birçok firma görsel ve işlevselliği benzer olup, yarı fiyatında olan ürünlere denk gelebilirsiniz.

Tabii ki kişisel kullanım ve ihtiyaca göre de değişir.
Şu an Logitech'in 200TL'ye aldığım Mouse'unu kullanıyorum. Ses seviyesinin yüksekliğinin yanı sıra, ekrandaki objelerdeki hassasiyet ayrı bir sıkıntı ama maliyet konusu.

Yapacağınız işe göre değişir.
Ucuz kablosuz bir mouse ile oyundan alacağınız zenk ile, aynı fiyat bandında kablolu bir farenin vereceği memnuniyet de farklıdır.
Bana para verip kullanmam için "tracball" da versen işime yaramaz. İşkence olur. Bazı kişilerde onsuz iş yapamıyor.

İmkanınız var ise, oyun oynarken 1-2 saat bile olsa oynama süreniz; kablolu ve 2000DPI üstü mouse ile alacağınız oyun zevki, şu an benim kullandığım mouse ile asla aynı olmaz.

Benzer şeyler pad için de geçerli. 5000TL ye aldığınız bir mouse'u 100 liralık bir pad de kullanmak, o mouse'a ve kendinize işkence etmek olur.

satışı - üretimi - stoku kalmamış T400 Mouse'umun zevkini veren mouse yok 😎

uygun fiyata F24 / USB / Q klavye bulsam satın alırdım. Kişisel kullanım amacı farkı.

Son düzenleme:

Gereksiz. Zaten farenin altındaki teflonlar iyi kayıyor. Daha kaygan istersen zemine cam koy.

Bu ülkede her şey abartılıyor.

1000 TL 1500 TL pahalı mı sence mouse pad için bence değil daha pahalı mousepadler de var örneğin Zowie gsr modelleri veya artisan modelleri insanlar neden veriyor şöyle özetleyeyim evet iyi mousepadler pahalı olan artisan Zowie olsun Logitech G640 vsvs çoğu esporcuya sponsor olduğu için bu markalar reklam amaçlı gönderip denettiriyorlar esporcular beğenip kullanıp benimsiyor bizim gibi sıradan insanlar da cebimizde zaten para var almışken en iyisini alalım deyip basıp parayı alıyoruz kısaca özentilik aslında ama iyi mi iyi evet mousepadler kaliteli ucuz mousepadlerle karşılaştırılmaz. Ama aynı işlevi gördüğü kesin 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı