Paint İle Okunaklı Liste Hazırlama

Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu Photoshop ile yapıyorum normalde, ancak herkes PS alabilecek güçte değil elbette. O yüzden Windows'un bedava programı olan Paint yardımıyla okunaklı liste hazırlamayı göstereceğim. Çoğu kişi öyle resimler ekliyor ki, bakarken bile gözlerimiz acıyor. Bunları önlemek adına bu konuyu açmayı uygun gördüm. Ne kadar uygulanır bilemiyorum.

Dostum,

Bu anlatımı hazırlarken kullandığın ekran kaydetme programını çok merak ediyorum. Lütfen yazar mısın ismini ? İstediğin kısma yakınlaştırman ve kaydet düğmesinin etrafını kırmızıyla sarma etkisi gibi özellikler de dikkatimden kaçmadı. Hazırladığın paylaşım için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu Photoshop ile yapıyorum normalde, ancak herkes PS alabilecek güçte değil elbette. O yüzden Windows'un bedava programı olan Paint yardımıyla okunaklı liste hazırlamayı göstereceğim. Çoğu kişi öyle resimler ekliyor ki, bakarken bile gözlerimiz acıyor. Bunları önlemek adına bu konuyu açmayı uygun gördüm. Ne kadar uygulanır bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı