Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba. Uzun zamandır oyunlarda ve bazen canlı yayınlarda paket kaybı yaşıyorum. Oyunlarda düzenli bir şekilde aniden Ping fırlıyor, bu da insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Bunlar da PingPlotter sonuçları:
Altyapınız aşırı kötü. Utanmasalar internete hiç bağlanamayacaksınız. TTNET'i arayın ve durumu ileten. Saha dolabından gelen kablonun ve daha farklı kabloların yenilenmesi gerekiyor. Eskiyse saha dolabının da yenilenmesi gerekiyor.
TürkNet kullanıyorsanız TürkTelekom telefonuzu bile açmayabilir. En yakın TürkTelekom servis noktasına giderek durumu izah edin ekip göndererek hattınızı test ederler.
Merhabalar, uzun bir süre sonra sorunumu çözdüm. Dayanamayıp Cat5e ethernet kablosu aldım ve sorunum çözüldü. Ama birden çok cihaz bağlanınca biraz sıkıntı çıkabiliyor. Şimdilik böyle ve neredeyse hiç paket kaybı ve ani ping artışı yaşamıyorum.