Çözüldü Paladins Oyundan Atma Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SerkanEK

Kilopat
Daha fazla  
Paladins açıkken Alt+F4 le kapatıldı. Sonra kapanmadı oyun Görev yöneticisinden zorla kapatıldı. Sonra bu durum oluştu. Oyuna girerken oyun açılıyor ekran geliyor. Tam açılırken aşşağıdaki sekme geliyor ve kapanıyor.
410582

Buna Ok diye kapattıktan sonra bu geliyor.

410583

Buna tıklayınca. Bu geliyor.
410584

Buraya hesap fln girince birşey olmuyor tekrar ve tekrar geliyor.

Uygulanan Çözümler:
-Oyun dosyalarını doğrula yapıldı
-Oyun silip tekrar yüklendi.
Sonuç: Hala Aynı

Not: Oyun steamde.

Son düzenleme:
Rapor paylaşır mısın?

Bu raporda bir hata göremedim. İki dosyayı paylaşır mısın?
C:\Users\msi\Documents\My Games\Paladins\ChaosGame\Logs\UE3AutoReportDump0001.txt
C:\Users\msi\Documents\My Games\Paladins\ChaosGame\Logs\UE3AutoReportIniDump0002.txt

Bu iki dosyayıda bulamadım. Bu isimde dosya yok. Fakat buna benzer isimde olanlar var. UE3AutoReportDump0000 - UE3AutoReportIniDump0001 - AutoReportLog

Ayrıca PaladinsEAC.exe ninde raporunu paylaşabilirim. Ama ondan kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü EasyAntiCheat hataları için EasyAntiCheat.exe ye girdiğin zaman Onar diye bir pencere açılıyor oradan eac kullanan oyunları onarabiliyorsun. Ben denemiştim birşey değişmedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı