Palit gamerock RTX 3090 vs MSI Suprim X RTX 3090

Normal değil hocam bu, kartta bir sıkıntı var. 3080 Ti'nin rahat oynatması lazım.

NVIDIA kontrol panelinde keskinleştirme ayarı varmış ona bir göz at derim. Keskinleştirme olmadan DLSS, FSR bazı yerlerde fazla bulanık hale gelebiliyor.

Oyun oynamak ve orta düzey (elimden geldiği kadar artık) oyun yapımı için kullanacağım. Maksimum oynayacağım oyun RDR2 ve Rust. (2K çözünürlükte)

15K'ya ne bulursan al bak ciddi söylüyorum. 2.el almak istemedim. 4xxx serisi çıkınca 3XXX ucuzlar dedim ucuzlamadı. Kardeşim Vatan indirimlerinde 19800'e ASUS TUF 3080 Ti almıştı sistem toplamaktan vazgeçince gittim ondan aldım yoksa şu an 30K'larda dolaşıyor. Millet 2.ellere saldıracak. Yukarıda DH haberini paylaştım. Bence kaçırma al. Gainward alma sakın 85 dereceyi görüyor FurMark'ta.

NVIDIA kontrol panelinde keskinleştirme ayarı varmış ona bir göz at derim. Keskinleştirme olmadan DLSS, FSR bazı yerlerde fazla bulanık hale gelebiliyor.
NVIDA kontrol paneliyle alakası yok dediğim şekil olayı çözüyor RDR 2 gibi Warzone sabit durduğunda her iyi hareket ettin mi bulanıklaşıyor dediğim şekilde RDR 2 ve Warzone'da oyun kaliteniz üst seviyeye çıkar.

Gerçi 15k ya 3090 iyi hocam boş ver DLSS 3.0 olayı zaten 4K da çok ben buradayım diyor zaten kimin 4K 240Hz monitörü var ki.
4K 60Hz veya 2K 165 Hz ekranda kullanacağım hocam. Teşekkürler yorumun için.

Normal değil hocam bu, kartta bir sıkıntı var. 3080 Ti'nin rahat oynatması lazım.

Kartta bir sorun yok çalışma mantığı bu zaten. Başka türlü nasıl FPS kazandıracak? Sana belli etmeden Çözünürlük düşürüyor. Keskinlik ayarları varsa onları deneyeceğim.

Gainward gibi markalara bulaşmam. Ya MSI Suprim ya da gamerock alacağım. Şu an gamerock alacak gibi duruyorum.

Kartta bir sorun yok çalışma mantığı bu zaten. Başka türlü nasıl FPS kazandıracak? Sana belli etmeden çözünürlük düşürüyor. Keskinlik ayarları varsa onları deneyeceğim.

Pek bilmiyorum ama 3080 Ti gibi bir kartın kötü performans vermesine şaşırdım. Yanlış bir şey dediysem kusura bakmayın.

Hocam aslında görüntü gayet kaliteli. Hani MSAA fullmüş gibi görüntü veriyor, hiç çapaklı çapaklı değil. Ama uzaktaki şeyler hiç gözükmüyor hareket ederken. Acayip bulanık.

Hocam DLSS mantığı bu maalesef. Yavaş oynanan oyunlarda fark olmuyor zaten. Ya da CoD Warzone 2.0'da bir sıkıntı var. FPS değerlerinden çok memnunum. 2K Ultra en Max ayarlarda 64 dereceyi geçmeden oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…