Phanzox
Decapat
- Katılım
- 29 Kasım 2022
- Mesajlar
- 4.754
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 10
Evet, pek bilgi bulamadımda.
Palit hakkında bu konuyu buldum.
Elektronik: Palit RTX 4080 29872TL
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13532
Evet, pek bilgi bulamadımda.
Aynen, konuyu biliyorum. Fiyatı arttırdılarda. İşte Palit, Gamerock, Gainward sanki nasıl desem güven pek vermiyor gibi duruyor. Şimdi aldın, 3-4 sene sonra elinde patlayacak gibi his veriyor.Palit hakkında bu konuyu buldum.
Elektronik: Palit RTX 4080 29872TL
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13532www.technopat.net
Aynı yorumları GTX970 bakarken Galax HOF modeli için yapıyordum. Şans verdim aldım, 7 yıl gık demedi ve hiçbir zaman keşke dedirtmedi. Ayırabilecek bütçem olsa 3080 Gamerock modeline gözüm kapalı geçiş yapardım.Aynen, konuyu biliyorum. Fiyatı arttırdılarda. İşte Palit, Gamerock, Gainward sanki nasıl desem güven pek vermiyor gibi duruyor. Şimdi aldın, 3-4 sene sonra elinde patlayacak gibi his veriyor.![]()
HOF baya iyiydi ya. 980 Ti HOF modelini görme ve test etme şansım olmuştu. Çok güzel duruyordu kart cidden. Soğutması da çok başarılıydı.Aynı yorumları GTX970 bakarken Galax HOF modeli için yapıyordum. Şans verdim aldım, 7 yıl gık demedi ve hiçbir zaman keşke dedirtmedi. Ayırabilecek bütçem olsa 3080 Gamerock modeline gözüm kapalı geçiş yapardım.
1,5 yıldır kullanıyorum daha macununu bile yeniletmedim. Hala serin çalışıyor ki ben hergün oyun oynayan biriyim.Gainward Palite bağlı zaten. Alt marka gibi bir şey sanırım.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Amaç iyidir kötüdür derken burada dayanıklılığını baz alıyorum arkadaşlar, misal MSI alırsam 10 sene, PALİT alırsam 5 sene gider diye bir şey oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.