Palit GeForce Ekran Kartı Led Rengi Değiştirme

blenxi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bende Palit GeForce GTX1060 6GB JetStream marka ekran kartı mevcut. Kasanın içerisinde kırmızı rengi baskın, RAM'ler ve kasa içi LED'inden dolayı. Ancak ekran kartı cırtlak yeşil renginde ve değiştiremiyorum. Driverını indirdim, GeForce masa üstü uygulamasını indirdim yine de değiştiremedim. Boya vs. yapmadan bunun rengini değiştirme imkanım var mıdır? Teşekkürler.

Şu an indirdim ve tam istediğim gibi oldu teşekkür ederim. Renk dışında bir ayar yapmadım, biraz karışık geldi. Başka bir ayar yapmam gerekir mi OC falan gibi?

Ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, WoW oynuyorum o da sistemi kasacak bir oyun değil bildiğiniz gibi, vasat bilgisayar bile kaldırıyor. Tasarım ve 3D programları kullanıyorum genelde. Bazen ufak ufak takılmalar oluyor. Buna bir faydası olur mu OC ayarlarının?

Ben de internetten yabancı kaynaklarda öyle okumuştum, sadece oyunları etkiliyor diye. Yormayalım arkadaşı. Çok teşekkürler tekrardan.
Bu arada yazmamışım bunca zamandır; Thundermaster ile renk değişiyor ancak bilgisayarı yeniden başlatınca kendi rengine dönüyor, ayarları kaydetmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı