Palit GT 630 boşta 80 derece

Hilecifare

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ilk olarak ekran kartı fanım yavaş dönmeye başladı. Bugün oyun oynarken PC kapandı ve ısının arttığını fark ettim. Overclock ayarları en düşükte, fan %100.
Ekran kartına macun sürülüyor mu sürersem ısısı azalır mı?
Not: Ekran kartını açıp baktım, termal macun sökülmüştü.

Ekran kartı: Palit GeForce GT 630.

Eğer içini açtıysan kaparken macunu değiştirmek zorundasın. Geçen hafta aynı hataya düştüm. Macun işleminden sonra boştayken 20 derece düştü. Macun alana kadar kullanma PC'yi. Yani kullan da ekran kartı yük altına binmesin. Macun olarak da MX-4 Arctic öneririm.

Eğer içini açtıysan kaparken macunu değiştirmek zorundasın.

Babam PC falan tamir ediyor, aradım ekran kartına macun sürülüyor mu diye yok sürülmez falan dedi bana, muhtemelen oynamamam için, bir miktar param var ekran kartı alacağım diyorum hayır diyor hiçbir şey için ikna edemiyorum adamı ya.

Babam PC falan tamir ediyor, aradım ekran kartına macun sürülüyor mu diye yok sürülmez falan dedi bana, muhtemelen oynamamam için, bir miktar param var ekran kartı alacağım diyorum hayır diyor hiçbir şey için ikna edemiyorum adamı ya.
Hocam kesinlikle sürülür. Sürmeden önce boşta 60 derece kartım sürdükten sonra 35 civarına düştü. Yük altında 90'a gelip kapanıyordu şimdi max 75. Bu mesajları göster ikna olur.

Klasik mahalle Steve Jobs'ı

Senin paran ise al macunu bence sorarsa da kendim tamir ettim dersin.

Kendi paranı kazandığında alırsın. Baban PC tamir etmeyi biliyorsa sürüleceğini bilir. Sen kurcalamayasın diye öyle demiştir diye umuyorum. Rica et PC değerlerini göster. Sürmesi gerek yoksa arkadaşların dediği gibi kullanma PC'yi. Boşta 80 acayip fazla bir değer. Fanı sürekli 100'de çalıştırma model eski olduğundan fan teknolojisi de eskidir. Full 100'de sorun çıkartabilir.

Kendi paranı kazandığında alırsın. Baban PC tamir etmeyi biliyorsa sürüleceğini bilir. Sen kurcalamayasın diye öyle demiştir diye umuyorum. Rica et PC değerlerini göster. Sürmesi gerek yoksa arkadaşların dediği gibi kullanma PC'yi. Boşta 80 acayip fazla bir değer. Fanı sürekli 100'de çalıştırma model eski olduğundan fan teknolojisi de eskidir. Full 100'de sorun çıkartabilir.

Kendi param zaten yanında birkaç hafta çalıştım bayağıdır da harçlık biriktiriyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı