Palit GTX 1660 Ti Dual vs Sapphire RX 590 Nitro+

Tolga15

Decapat
Sistetm topluyorum fiyat olarak uygun bir şey aradığım için iki ekran kartı arasında kaldım

Sapphire RX590 8 GB Nitro+ WattMan ve ısınma sorunlarından dolayı korktuğum için pek olumlu değilim ama bunu alırsam fiyat olarak daha rahat olacağım.

Palit GeForce GTX1660 Ti Dual 6 GB fiyat olarak beni zorlasa da değeceğini düşünüyorum.

Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fanlılarından alacaksanız 1660Ti almayın. Sonra ısındığı için daha çok problem yaşayacaksınız. Dual Palit 1660Ti ise 1900 TL. RX 590 bir ara 1350 TLye satılıyordu. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bence değmez.

Tam butçe belirtirseniz belki gözünüzden kaçan bir sistem yada en kötü ihtimalle gözünüzden kaçan bir donanım bütçeniz dahilinde tavsiye edilir.

4.300 şuan bütçem almayı düşündüğüm sistemde bu: Teknobiyotik P1 AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
özelleştirerek 4370 oluyor en son.
Tek fanlılarından alacaksanız 1660Ti almayın. Sonra ısındığı için daha çok problem yaşayacaksınız. Dual Palit 1660Ti ise 1900 TL. RX 590 bir ara 1350 TLye satılıyordu. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bence değmez.

Rx590 sorunları yüzünden pek alasım gelmiyor.

Düzgün bir 1660 Ti tercih etmelisin. Biraz araştır Palitin fiyatı uygun 2 fan filan var ama bilmiyorum testlerini izlersen iyi olur. RX 590 da iyidir ısınıyor filan diyolar wattman diyolar ama bilmiyorum 3 senedir RX 480 rog strix kullanıyorum hic bir sorunum olmadı. Şu an en iyi kart 1660 Ti bence 1080p orta segmentte fakat AMD Navi serisi gelecek yakında ona rakip olacak yada geçecek belki görücez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı