Palit GTX1650 Super alınır mı?

Selam arkadaşlar pek anlamadığım için soruyorum. Oyun odaklı bir PC kuruyorum fakat ekran kartına hala karar veremedim. FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Isınma problemi vs olur mu?

Ürünün linki Palit GTX1650 SUPER GP OC 4GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj

FPS tarzı ekran kartı yormayan yani AAA oyunlar oynamıyorsan genel olarak ekran kartı ısınmaz mesela Online oyunların genelinde ekran kartı ısınmaz. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda ekran kartımın fanı bile çalışmıyor. Lakin Witcher 3, Mount and Blade Bannerlord oynarken ekran kartım cayır cayır çalışıyor.
Ben RX 5500 XT 8 GB yanındayım. 4 GB VRAM ilerdeki oyunlarda yetmeyecek. Bütçe arttırılamıyorsa GTX 1650 Super'de mükemmel bir kart.

İlerideki oyunlara da yeter ama Online oyunlara yüksek bütçeli oyunlara zaten şu anda adam akıllı oynamaya yetmiyor.

FPS tarzı ekran kartı yormayan yani AAA oyunlar oynamıyorsan genel olarak ekran kartı ısınmaz mesela Online oyunların genelinde ekran kartı ısınmaz. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda ekran kartımın fanı bile çalışmıyor. Lakin Witcher 3, Mount and Blade Bannerlord oynarken ekran kartım cayır cayır çalışıyor.

İlerideki oyunlara da yeter ama Online oyunlara yüksek bütçeli oyunlara zaten şu anda adam akıllı oynamaya yetmiyor.
Anladım teşekkürler . sende mi bu modeli kullanıyorsun ? Kullanıyorsan csgo da sıcaklık değeri ortalama kaç oluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı