Palit GTX1660 SUPER GP OC vs GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC

Bende duymuştum oyle. Hocam kredi kartı taksit yaptırıcaktım 1660S Palit alacaktım kartda limit yok 1000TL limit olmadı bende 1650S alacağım 1660S ile pek fark yok 10 FPS bir şey ben zaten yazılım için topluyorum ve oyunda oynayacağım tavsiye nedir?
Linkler:
Inno3d Gtx1650 Super Twin X2 Oc 4gb 128bit Gddr6 - n11.com INNO3D'de sıkıntı fanın çeğreği dışarda ve konumlandırma iyi değil gibi (bu arada OC yapacağım ona göre cevap verin)

.

Palit Gtx1650 Gp Oc 4gb 128bit Gddr6 - n11.com Palit'in (satıcısında hiç yorum yok sıkıntı olur mu)

Birazdaha zorlarsam bunu alırım.

Yakınlarımdan borç alabilirsem.
Bu olur ama sıkıntı burası Osmaniye (Adana'nın yanı) 40 41 derece oluyor.

Palit duz 1650 modeli onermem. INNO 3D ve Galax modelleri birbirine yakin ikisi de pisman etmez sizi. Tek fanli 1660S ne kadar verimli calisir bilemeyecegim.

Palit duz 1650 modeli onermem. INNO 3D ve Galax modelleri birbirine yakin ikisi de pisman etmez sizi. Tek fanli 1660S ne kadar verimli calisir bilemeyecegim.
hocam yanlış link atmışım palitde
aynen hocam 30 FPS ayarları da atabilirim akşam eve geçince, Ultra ile High karışıktı galiba.
ben testlerine baktım ultrada 35- 45 arası geziyor

Hocam yanlış link atmışım Palit'de.

Ben testlerine baktım Ultra'da 35- 45 arası geziyor.

Dedigim gibi Palit INNO 3D Galax fiyat performans urunler sogutmalari ortalama bu kartlarin zaten 1650S serin calisan bir kart 3 markayi da tercih edebilirsiniz 2 fanli oldugu surece. MSI Ventus'un sogutmasinin bu kartlardan cok farkli olacagini sanmiyorum acikcasi. Biraz marka yuzunden daha pahaliymis gibi geliyor bana.

Bilindik markalar bile çok kötü ürünleri oluyor, mesela ASUS'un dual serisi 1660 ları çok kötü.

Ama gigabyte bu ürünü çok beğeniliyor ve şikayet eden çok az var.
Palit'in Dual modelleri biraz daha sıcak çalışıyor, GP OC modelinde ısınma sorunu yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı