Palit RTX 2060 alınır mı?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.039
Gigabyte'ın 3 yıl garantilisi var o nasıl fiyatları 20 TL daha fazla neredeyse. Bir de 400 TL az verip RX 5600 XT almalı mıyım?
Almamalısınız İşlemcide Amd her ne kadar alıp götürse de piyasayı ekran kartında hala sürücü sorunlarını tam çözebilmiş değil. RTX 2060'da rx5600'den çok daha iyi. O yüzden 400 ₺ düşmemenizi öneririm.

0 Fan teknolojisi olmayan bir kart almasını önermem, çünkü kart boşta bile olsa, kartın fanlar sürekli %25 olarak çalışıyor. Bunun bir zararı yok diyebilirsiniz ama, bana göre fanların ömrü açısından önemli.

Ventus soğutması ile RTX 2080 aldım bir tanıdığıma. Ve bende kullanıyorum o sistemi. 2080 olmasına rağmen fena soğutmuyor değil. İlk alırken Ventus için tereddüt ettim ama fena değil. MSI Afterburner yazılımından 60 derece altı fan çalışması kapatılabilir belki. Bizim sistemde hiç dikkatimi çekmedi.

Ventus soğutması ile RTX 2080 aldım bir tanıdığıma. Ve bende kullanıyorum o sistemi. 2080 olmasına rağmen fena soğutmuyor değil. İlk alırken Ventus için tereddüt ettim ama fena değil. MSI Afterburner yazılımından 60 derece altı fan çalışması kapatılabilir belki. Bizim sistemde hiç dikkatimi çekmedi.
MSI afterburnerden Zero frozr özelliği olmayan bir kartın fanlarını kapatamazsınız. Kartın biosunda öyle bir özellik yok. Ama ventusların soğutması iyi ama o kadar para verilen bir kartta zero frozr olmaması büyük bir eksiklik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı