Fiyat performans olarak en uygun kart olarak bunu buldum arkadaşlar. Boost Clock olarak da en iyi bu gibi, ROG Strix falan bu hızlara ulaşamamış ürünlerin teknik özelliklerine baktığımda geride bırakıyor diğer modelleri. Fiyat olarak da bence uygun gibi. Dikey olarak kullanmak istesem "Riser" denen bir aparat kullanmam gerekiyor sanırım ama PCI-E 4.0 kart olduğu için PCI-E 3.0 aparat ile kullanınca performansında çok bir düşüş olur mu?
Fiyat performans olarak en uygun kart olarak bunu buldum arkadaşlar. Boost clock olarak da en iyi bu gibi, ROG STRIX falan bu hızlara ulaşamamış ürünlerin teknik özelliklerine baktığımda geride bırakıyor diğer modelleri. Fiyat olarak da bence uygun gibi. Dikey olarak kullanmak istesem "riser" denen bir aparat kullanmam gerekiyor sanırım ama PCI-e 4.0 kart olduğu için PCI-e 3.0 aparat ile kullanınca performansında çok bir düşüş olur mu?
Fiyat performans olarak en uygun kart olarak bunu buldum arkadaşlar. Boost Clock olarak da en iyi bu gibi, ROG Strix falan bu hızlara ulaşamamış ürünlerin teknik özelliklerine baktığımda geride bırakıyor diğer modelleri. Fiyat olarak da bence uygun gibi. Dikey olarak kullanmak istesem "Riser" denen bir aparat kullanmam gerekiyor sanırım ama PCI-E 4.0 kart olduğu için PCI-E 3.0 aparat ile kullanınca performansında çok bir düşüş olur mu?