RTX 3070 Palit Gaming Pro OC GPU boşta 60 C güvenli mi?

Ringwraith545

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3070 Palit gamingpro OC kullanıyorum normalde fanları boştayken %30 da kullanıyordum daha aşağı inmiyordu ama Afterburner'dan kullandığım planı kapatınca %0'a indi 60 C'nin üstüne çıkınca fanlar çalışıyor ancak durum böyle olunca bilgisayar boştayken GPU 60C'ye ulaşıyor. Böyle kullanmak güvenli midir? Fanları %30'da kullanmak pek istemiyorum çünkü sesi duyabiliyorum ve dikkatim dağılıyor.

Hocam ayrıca ilk mesajıma da ekledim konu sahibinin monitörü 2K 144HZ bu yüzden diğer kullanıcılardan yüksek çalışıyor olabilir diye biliyorum. Özellikle AMD kartlarda yüksek hertz veya ikinci monitör için bellek hızları yükseliyor ve kart normalden birkaç derece daha sıcak çalışabiliyor ekleyelim.
Aynen öyle, Techpowerup'ın tüm incelemelerinde sadece çoklu monitördeki güç tüketimi için ayrı bir tablo vardır. Fan stopa rağmen kartın fanları boşta da dönüyorsa bir sorun aranabilir ancak diğer türlü sıkıntı yok.
Arkada Wallpaper Engine açık ondan ısınıyor benimki muhtemelen. Boşta 1770 MHz'e yaklaşık bir şeyde çalışıyor.
Muhtemelen, hareketli wallpaper mı kullanıyorsun?

Aynen öyle, TechPowerUp'ın tüm incelemelerinde sadece çoklu monitördeki güç tüketimi için ayrı bir tablo vardır. Fan stopa rağmen kartın fanları boşta da dönüyorsa bir sorun aranabilir ancak diğer türlü sıkıntı yok.

Muhtemelen, hareketli wallpaper mı kullanıyorsun?

Wallpaper Engine'in amacı o zaten hocam :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı