Bu ekran kartının olduğu bir hazır sistemi aldım ancak sonradan internette gamerock modelinin iyi ama gamepro modelinin pek iyi olamadığını okudum. Gerçekten alanı pişman edecek kadar kötü müdür? Zaten duyunca hevesim kaçtı. Eğer o kadar kötü değilse kullanacağım. Ayrıca maalesef iade edip yeni bir ürün almak için de pek zamanım yok. Kısaca söyleyecek olursanız kullanılmayacak bir kart mı? @RPM
Hayır kötü bir kart değil.
Gamerock'ta kalitesiz bobinlerden kaynaklı genel bir Coil Whine sorunu var, tanıdığım tüm kullanıcılarda bu sorun mevcut, bizzat bende 3070'ini kullanmıştım, CW vardı.
Hayır kötü bir kart değil.
Gamerock'ta kalitesiz bobinlerden kaynaklı genel bir Coil Whine sorunu var, tanıdığım tüm kullanıcılarda bu sorun mevcut, bizzat bende 3070'ini kullanmıştım, CW vardı.
Öncelikle ikinize de teşekkür ederim. Yani bu gamepro modelinde cw sesi ne kadar fazla biliyor musunuz? Mesela somutlaştırmanızı istesem ne düzeyde bir ses? @405668 hocam siz de sanırım bu sesi duymuşsunuz bu gamepro modelinden bahsediyorum. Ayrıca bu cw dışında kartın üzecek bir yönü var mı?
Hocam cw sesi genelde aynı olur YouTube yazıp bakabilirsin. Kulaklık taktığın zaman hiç duymazsın bile mesela benim PSU'da cw var fan sesinden pek duymuyorum.