Palit RTX 4060 Infinity 2 alınır mı?

Crexyyy

Hectopat
Daha fazla  
Daha iyi alternatifleri mevcutsa onlara bakmak isterim. (15 bin TL üstü olmayacak şekilde) soğutma ve ses performansı olarak nasıldır? Aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşar mıyım?

5060 bulursun veya az çıkarsan 9069XT 16 GB bulursun.
5060 fiyatlarını yeni gördüm. GAINWARD nasıldır?

Onu alacağına biraz daha bütçe artırıp 9060 XT 16GB daha mantıklı olur.
Bütçe çıkmıyorsada Vatan Bilgisayar'dan 13k civarına RX 6700 XT veya RX 6750 XT al.
AMD'ye sıcak bakmıyorum. 5060 ile kıyaslandığında 9060XT açık ara önde de gözükmüyor aslında. İkisi arasından 5060 saçma mı olur?

@UmutMelihAkyol siz hangi 5060 markasını tavsiye edersiniz? Şu an en ucuza ve mantıklı Gainward Ghost var. Alınır mı? Herhangi bir testini göremedim de?

Son düzenleme:
5060 fiyatlarını yeni gördüm. GAINWARD nasıldır?

AMD'ye sıcak bakmıyorum. 5060 ile kıyaslandığında 9060XT açık ara önde de gözükmüyor aslında. İkisi arasından 5060 saçma mı olur?

@UmutMelihAkyol siz hangi 5060 markasını tavsiye edersiniz? Şu an en ucuza ve mantıklı Gainward Ghost var. Alınır mı? Herhangi bir testini göremedim de?
Oyun performansı olarak 9060 XT açık ara önde denebilir ve +8GB daha fazla VRAM var.
Güç olarak 5060ti'dan bile biraz daha güçlü bir kart.

Oyun performansı olarak 9060 XT açık ara önde denebilir ve +8 GB daha fazla VRAM var.
Güç olarak 5060 Ti'dan bile biraz daha güçlü bir kart.

6600 XT deneyiminden sonra AMD tarafına asla ısınamıyorum ve bilgisayar mühendisliği okuduğum için ileride bilgisayarım ile neler yapabileceğimi tam kestiremiyorum o yüzden NVIDIA düşünüyorum. Şimdi araştırdım Gainward Ghost 5060 ve ASUS Dual 5060'lar stokta ve ucuza gözüküyor. İkisi arasından hangisi tercih edilir?

6600 XT deneyiminden sonra AMD tarafına asla ısınamıyorum ve bilgisayar mühendisliği okuduğum için ileride bilgisayarım ile neler yapabileceğimi tam kestiremiyorum o yüzden NVIDIA düşünüyorum. Şimdi araştırdım Gainward ghost 5060 ve ASUS Dual 5060'lar stokta ve ucuza gözüküyor. İkisi arasından hangisi tercih edilir?

O zaman ASUS Dual al geç hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı