İnceleme Palit RTX 4070 Dual

G

Gerçekten xd 4070 4K da bile rahatlıkla oynatır gibi geliyor bana. Testlerini izleyebilir alan arkadaş. Ama 2K de kesinlikle sorun çıkartmadan oynar aga 12 GB ile.
4K sıkıntı hocam. DLSS + FG ile oynatır ama 2K on numara. Şimdi Jedi Survivor diye oyun felan çıkmış onun VRAM'ini söylüyorlar. Kronik sorunlu oyunlar bunlar. PCye iyi portlanmamış oyunlar ama ona rağmen 10GB VRAM kullanarak taş gibi çalıştırıyor 4070. 4070 2K'da DLSS ile epey epey gidecektir.

Çok doğru bu arada. Özellikle DLSS 3.0 ile uzun süre 2K da her oyunu oynatır gibi bu kart. İmmortals of aveum hariç ama. O oyun deli bir şey olacak gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Eline sağlık bilgilendirici bir inceleme olmuş. Palit ilk duyduğumda biraz tereddütlü yaklaştığım bir marka idi. Vakti zamanında sıkışık bir durumda kalıp Palit 1050 (Ti olmayan ) almıştım. Sağolsun çok sağlam çıktı, pek çok işimde bana yardımcı oldu ve yüksek sıcaklıklara dayanabilmişti (tek fanı olmasına rağmen). Artık Palit'e pozitif bakan biriyim

@GRBreakpoint hocam faydalı bir konu açmışsınız öncelikle tebrik ederim. Benim Sistemim'de şu an Gainward Phantom RTX 3080 var ama dünden beri acpı_bıos error hatası aldığım için ekran kartı ve anakartı söküp iade etme kararı aldım işlemci, SSD ve RAM'leri göndermeyeceğim. Ekran kartı Ben'de Palit 4070 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? 2 fanlı olduğu için biraz tedirgin oldum sistemimde sıvı soğutma var. RTX 3080 kartımda 3 fan vardı ama göndereceğim kartı. Sizce Palit 4070'e geçmeye değer mi? Eğer memnunsanız bende sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bu kartın soğutması Inno3d'den bir tık daha iyi gibi duruyor. Bu arada 2k'da her oyunu uzun süre oynatacak kartlar. Milletin yorumlarına kanıp yetersiz oldukları yanılgısına düşülmesin. Şu an Tlou'ı 2K'da Ultra-Yüksek ayarlarda 9gb vram ile çatır çatır oynatıyor, kasma, fps düşüşü yok.

Hocam ben oyunları 2560x1440 çözünürlük ve orta ayarlarda oynuyorum Gayet'de yeterli buluyorum. Sizce 3fanlı 3080'den 2 fanlı Palit 4070'e geçmek mantıklı mı

Hocam ben oyunları 2560x1440 çözünürlük ve orta ayarlarda oynuyorum Gayet'de yeterli buluyorum. Sizce 3fanlı 3080'den 2 fanlı Palit 4070'e geçmek mantıklı mı
Ben yerinizde olsam şu an geçmem hocam. Bir sonraki seride 70serisine geçmeniz daha mantıklı olur.

Ben yerinizde olsam şu an geçmem hocam. Bir sonraki seride 70serisine geçmeniz daha mantıklı olur.

Hocam 70 serisi Allah bilir ne zaman çıkacak ve fiyatların ne olacağı belli değil.

Dostum ben yıllardır 2070 Super ekran kartı ile her oyunu 2K da oynuyorum xd 8 GB VRAM var.

Hmm hiç ağır bir oyunu yüksek grafikte denedin mi peki?
Bir de burası ekşi sözlük değil üslubuna dikkat et.
Şu an 4070 tabii 2K da sıkıntı olmaz zaten geleceği düşünerek konuşuyorum ben.
Gelecekten bahsettiğim 2-3 yıl değil.

Bu arada ben GTX1650 kullanıyorum hello nighbor ve Horizon 5'i orta ayaralarda anca oynatıyor 1080p, zamanında yine aynı muameleyi görüyordu taş gibi kart gücü her oyuna yetiyor diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…