Palit RTX 4070 Super alınır mı?

msı ventus un özellikle 2 fanlı modelleri sorunlu sakın yaklaşma gainwarda gelirsek alınabilir ama bende palit 4070 super var kullanan birine de sormak lazım ama paliti ben kullanıyorum gayette güzell bir kart işlemci ryzen 5 7500f alabilirsin

Yeni konu açıp anakart belirtin yardımcı olalım. Beni de etiketlemeyi unutmayın.

Hocam bu sistem nasıl sizce nasıl bir değişiklikler yapılır.

MSI Ventus'un özellikle 2 fanlı modelleri sorunlu sakın yaklaşma gainwarda gelirsek alınabilir ama bende Palit 4070 Super var kullanan birine de sormak lazım ama Palit'i ben kullanıyorum gayet de güzell bir kart işlemci Ryzen 5 7500F alabilirsin.

Bu sistem nasıldır reis.

Hocam bu sistem nasıl sizce nasıl bir değişiklikler yapılır.

Bu sistem nasıldır

ama değişiklik lazım
1.darboğaz yapmaz işlemci ve ekran kartında sorun yok
2.16 ram yerine 32 tercih etsen daha iyi olur 2x16 olarak yap tek 32 değil
3.öyle bir işlemciye sıvı soğutucu almak daha mantıklı olur ordaki soğutucu en iyi kule tiplerinden, işlemcine yetebilir ama daha sağlıklı olmasını istiyosan sıvı soğutucu seç derim
benim de kullandığım soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm öneririm gayet güzel

ama değişiklik lazım
3.öyle bir işlemciye sıvı soğutucu almak daha mantıklı olur ordaki soğutucu en iyi kule tiplerinden, işlemcine yetebilir ama daha sağlıklı olmasını istiyosan sıvı soğutucu seç derim
benim de kullandığım soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm öneririm gayet güzel
ya birde ssd yi değiştir

Ama değişiklik lazım
2.16 RAM yerine 32 tercih etsen daha iyi olur 2x16 olarak yap tek 32 değil
3.öyle bir işlemciye sıvı soğutucu almak daha mantıklı olur oradaki soğutucu en iyi kule tiplerinden, işlemcine yetebilir ama daha sağlıklı olmasını istiyorsan sıvı soğutucu seç derim
Benim de kullandığım soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm öneririm gayet güzel

Ya bir de SSD'yi değiştir

Benim kullandığım sistem ama ben sadece soğutucu 32 RAM eklemesi bir de anakartı değiştirdim sen böyle yapabilirsin 52 k bir fiyatı var.

1724476963309.png

ama değişiklik lazım

ya birde ssd yi değiştir

Benim kullandığım sistem ama ben sadece soğutucu 32 RAM eklemesi bir de anakartı değiştirdim sen böyle yapabilirsin 52 k bir fiyatı var.

1724476963309.png
1724477019377.png

Son düzenleme:
Ama değişiklik lazım.
1.darboğaz yapmaz işlemci ve ekran kartında sorun yok.
2.16 RAM yerine 32 tercih etsen daha iyi olur 2x16 olarak yap tek 32 değil.
3.öyle bir işlemciye sıvı soğutucu almak daha mantıklı olur oradaki soğutucu en iyi kule tiplerinden, işlemcine yetebilir ama daha sağlıklı olmasını istiyorsan sıvı soğutucu seç derim.
Benim de kullandığım soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm öneririm gayet güzel.

Ya bir de SSD'yi değiştir.

Eki Görüntüle 2292464

Eki Görüntüle 2292465

Hocam işlemcinin 78000x3D olması şart kartı Palit 4070 Ti Super GameRock omniblack 16 GB yaptım anakartı ve RAM'i senim gibi yaptım kasa pek güven vermedi Cooler Master yaptım soğutucuda seninki gibi 64K.

Hocam işlemcinin 78000x3D olması şart kartı Palit 4070 Ti Super GameRock omniblack 16 GB yaptım anakartı ve RAM'i senim gibi yaptım kasa pek güven vermedi Cooler Master yaptım soğutucuda seninki gibi 64K.
yani olabilir işlemci yi öyle de tercih edebilirsin kasa tercih ben akvaryum kasa isityodum oyüzden akvaryum kasa tecrih ettim

yani olabilir işlemci yi öyle de tercih edebilirsin kasa tercih ben akvaryum kasa isityodum oyüzden akvaryum kasa tecrih ettim
ama 64 k gibi bi bütçen varsa daha başka kasarlarada bak belki daha iyilerini bulursun bulursan etiketleyip falan atabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı