Palit RTX 4070 Super alınır mı?

Yani olabilir işlemci yi öyle de tercih edebilirsin kasa tercih ben akvaryum kasa isityordum o yüzden akvaryum kasa tecrih ettim.

Ama 64 k gibi bir bütçen varsa daha başka kasarlarada bak belki daha iyilerini bulursun bulursan etiketleyip falan atabilirsin.

70k ya falan 4080 bulsam iyi olurda bulamam gibi.

Nyks 4080 Süper | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com 4080 Super'li ve içinde MSI'ın sıvı soğutucusu olan bir sistem tek eksiği 16 RAM onu 32 yaparsan mükemmel bir sistem bütçen varsa bunu düşünebilirsin.

70k ya bulabilsem daha iyi olur bütçe artarsa alırım bunu ama.

Hocam şöyle bir sistemde var neleri değiştirmemi tavsiye edersin.

Nyks 4080 Süper | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com 4080 Super'li ve içinde MSI'ın sıvı soğutucusu olan bir sistem tek eksiği 16 RAM onu 32 yaparsan mükemmel bir sistem bütçen varsa bunu düşünebilirsin.

Son düzenleme:

hocam yani çok bir fark yok ssd si daha güzel sizin attığınız fakat ssd çok fark edicek bi şey değil o sistem de de ekleuebilirsiniz soğutucuları farklı sadece msı sıvı soğutucusu daha iyidir diye tahmin ediyorum ama bunlar küçük detaylar ssd soğutucu ram, çok değil birazcık fark koyup değiştirebiliceğin şeyler oyüzden ana odağının ekran kartı olsun

hocam yani çok bir fark yok ssd si daha güzel sizin attığınız fakat ssd çok fark edicek bi şey değil o sistem de de ekleuebilirsiniz soğutucuları farklı sadece msı sıvı soğutucusu daha iyidir diye tahmin ediyorum ama bunlar küçük detaylar ssd soğutucu ram, çok değil birazcık fark koyup değiştirebiliceğin şeyler oyüzden ana odağının ekran kartı olsun
ssd çok fark edecek birşey değil derken fiyat anlamında söyledim yanlış olmasın fiyat farkı koyup ona muadil ssd alınabilir

Hocam yani çok bir fark yok SSD'si daha güzel sizin attığınız fakat SSD çok fark edecek bir şey değil o sistem de de ekleuebilirsiniz soğutucuları farklı sadece MSI sıvı soğutucusu daha iyidir diye tahmin ediyorum ama bunlar küçük detaylar SSD soğutucu RAM, çok değil birazcık fark koyup değiştirebiliceğin şeyler o yüzden ana odağının ekran kartı olsun.

O zaman benim attığım daha iyi ekran kartına bakacak olsak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı