Elektronik PALIT RTX 4090 GameRock OC - 41.987 TL

hocam bir şekilde Suprim X almama sen vesile oldun şimdi alınmamalı diyorsun. Neyse ki "cw" konusunda şanslıyım fakat olmayabilirdimde

Hocam o karta benim yerime sarıl, öp, okşa çünkü bayağı nadir kendisi. Bendeki iki suprim de cwden deli gibi ötüyordu ya aşırı hayal kırıklığı yarattı bende. Hadi bir tanesi neyse de, ikinci aldım o da aynıydı. 200 FPS bir oyun açınca 300W yükte olmasına rağmen 5 metre öteden duyulacak kadar cw yapıyordu. Cw olmasa kart mükkemmel ötesi aslında.

Karttan çok memnunum ama AMD'nin bu son BIOS saçmalıkları biraz AMD sistemden soğuttu. ASUS SoC voltajı düşürdü ve tek çekirdek performansı şu an epey düştü ve AMD yeni çıkan AGESA sürümünde daha da düşürecekmiş. Zamanla iyi olacaktır ama şu an gerçekten can sıkıcı. (genel kullanımda sorun yok ama para verip aldığın bir şeyi tam olarak kullanamamak kötü)

Sene sonu Intel 14. Nesil çıkınca anında satıp Intel geçicem ben. Platform yeni diye Bazı sorunlarına okey dedik, göz yumduk ama iş mide bulantısı seviyesine geldi ben de soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…