Palit RTX3080 GAMING PRO OC alınır mı?

Palit, dünya'daki en büyük GPU üretim kapasitesine sahip markadır. Ortak olduğu markalar; Gainward, Galax ve KFA2'dir. Yalnızca NVIDIA GPU ürettiğinden bu konuya ASUS'tan daha iyi odaklanma imkanına sahiptir. Modellere gelecek olursak Palit Gaming Pro OC serisinin rakibi ASUS'ta TUF ve Dual Evo serileridir. ROG serisinin Palit'teki rakibi ise Game Rock ve Jet Stream serisidir. Kartın ısı durumu şu şekildedir;

PCB yapısı ise şu şekildedir, 14 VRM+2 Memory Controller'e sahiptir (şimdi bakınca fark ettim, Transistör'den görünmüyor gerçekten );

Son olarak ASUS yerine tercih edilir mi diye sorarsanız, ben olsam ASUS'u beklerdim ROG modeli olduğundan dolayı. Fakat tasarruf etmek isterseniz Palit Gaming Pro OC'de gayet alınabilir bir modeldir. Görebildiğim tek kusuru; referans tasarımdan daha az sayıda VRM+Memory Controller kullanması...

Not: Daha önceden mesaj atmış ve sadece model değil de marka karşılaştıran arkadaşıda tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum...

İş laptopundan yapıyorum imzamda duran sistemim duruyor, ekran kartı hariç ama iş laptopunun özellikleri kötü olduğundan doğru düzgün bir şey bile yapamıyorum

Dosya Ekleri

• wwewewe.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
  • WhatsApp Image 2020-10-19 at 15.47.20.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Image 2020-10-19 at 15.54.39.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 52
33 yıllık efsanevi marka olan palit'e aman aman bir marka değil diyen arkadaş'ın forumdan uzaklaşmasını tavsiye ederim keza palit markası ekran kartı pazarının %35'ine sahip ve asus msı kalitesinde kartlar üreten bir firmadır.

Hocam ben napayım sizce, kısacası Vatan'dan ROG STRIX'i 9000 TL'den almak için beklenir mi yoksa Palit'i alayım mı?

Hocam ön sipariş verdiyseniz bekleyin yani bütçe varsa alınır çok mu acil işiniz ekran kartı ile? Ben olsam beklerdim, vaktiniz yoksa ve bütçenizi zorluyorsa Palit alınır.

Hocam ön sipariş verdiyseniz bekleyin yani bütçe varsa alınır çok mu acil işiniz ekran kartı ile? Ben olsam beklerdim, vaktiniz yoksa ve bütçenizi zorluyorsa Palit alınır.

Acil değil ama 1 aydır oyun oynayamıyorum 3080 için 2K monitör aldım daha 2K çözünürlükte kullanamadım. Laptopa HDMI çıkışı var oda 2K desteklemiyor 1080p oluyor bu yani yoksa bir acelem yok ama sıkıldım.

Siz iade alana kadar da uzun bir süre geçmesi muhtemel hocam. Eğer iade üzerinden gelen parayla almayı düşünüyorsanız bunu da göz önünde bulundurun.

Aceleniz yoksa 1 ay daha beklenebilir bence, beklemem derseniz Palit kötü değil iyidir alabilirsiniz.

İşte keşke Vatan bir süre verebilse beklerim zaten bu ayda olmazsa oyun kodunuda alamayacağım tam paramı geri alır Palit alırım ASUS gelir çıkar sonra pişman olurum bilemiyorum ya sanki uçak üretiyorlar sıkıldım yeminlen.
Siz iade alana kadar da uzun bir süre geçmesi muhtemel hocam. Eğer iade üzerinden gelen parayla almayı düşünüyorsanız bunu da göz önünde bulundurun.
Yani oradaki arkadaş vazgeçerseniz iadesini yaparız hemen demişti taksitle almadığım için parayıda taksit taksit yatırmazlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…