ROG STRIX sorunsuz diye bir şey yoktur.
İş laptopundan yapıyorum imzamda duran sistemim duruyor, ekran kartı hariç ama iş laptopunun özellikleri kötü olduğundan doğru düzgün bir şey bile yapamıyorumKasa yatıyorsa mesajlarınızı hangi bilgisayarla yazıyorsunuz? Sil baştan yeni bir PC topluyorsunuz sanırsam. Alıntıladığım mesajı yazdığınız PC'nin özellikleri nelerdir? Yeni toplayacağınız bilgisayarın özellikleri nedir? Merak ettim![]()
33 yıllık efsanevi marka olan Palit'e aman aman bir marka değil diyen arkadaş'ın forumdan uzaklaşmasını tavsiye ederim keza Palit markası ekran kartı pazarının %35'ine sahip ve ASUS MSI kalitesinde kartlar üreten bir firmadır.
Hocam ön sipariş verdiyseniz bekleyin yani bütçe varsa alınır çok mu acil işiniz ekran kartı ile? Ben olsam beklerdim, vaktiniz yoksa ve bütçenizi zorluyorsa Palit alınır.
Aceleniz yoksa 1 ay daha beklenebilir bence, beklemem derseniz Palit kötü değil iyidir alabilirsiniz.
Yani oradaki arkadaş vazgeçerseniz iadesini yaparız hemen demişti taksitle almadığım için parayıda taksit taksit yatırmazlar herhaldeSiz iade alana kadar da uzun bir süre geçmesi muhtemel hocam. Eğer iade üzerinden gelen parayla almayı düşünüyorsanız bunu da göz önünde bulundurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.