Palit RTX3080 GAMING PRO OC alınır mı?

Buradan sorabilirsin sormak istediğini
Sizden rica etsem pcie kablosunun pin görüntüsünü gönderebilirmisiniz? Aynı psuya sahibiz bir pinin olmadığını görünce bu normal mi diye merak ediyorum ?

Evde değilim ama evet güç kablosunun girişlerinin bazıları boş ilk baktığımda bende sorunlu sandım ama normal bir şey sanırım çünkü bir sorun yaşamadım ben

Bendeki pcie kablosu böyle

Dosya Ekleri

• 9A59FF10-7A2B-473A-B9FF-492ADAFD04B1.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 46
Bendeki PCI-e kablosu böyle.

Yani bendeki de öyleydi, yanlış hatırlamıyorsam 24 pinli anakart kablosuda resimdeki gibiydi, neden böyle diye soruyorsan onu bende bilmiyorum, resimde gördüğün gibi boşluk olanlar var kısacası bir sorun yok. ama eve gidince boşta olan kablonun resmini yüklerim

24 pinli anakart güç kablolarında olması normalmiş genelde güç kaynaklarında böyle ama ekran kartı güç kablosu beni düşündürdü

Birilerini daha engelliyorum, saçmalamak için bu kadar çaba sarf etmeyi başaran nadir kişilerden.

Sadece soğutma olarak kıyaslayacaksanız Palit de alınabilir, komponent kalitesi olarak Strix modeli biraz daha önde. Techpowerup'ta iki modelin de incelemesi var. Kitguru, Guru3D de aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…