Palit RTX4070 Ti super jetstream OC 16 GB alınır mı?

Hazır fakat bileşenleri değiştirdim

Toplayın bakalım kaç TL yapıyor? Bu hazır sistem içinde özelleştirme oluyor.

anladım dediğim gibi bu 2. sistemim sistemlerden çok anlamam o yüzden tam olarak bilmiyorum fakat sisteme iyi dediğinize göre gönül rahatlığıyla alabilirim ama şu anda ekran kartı stoklarında bulunmuyor bunun bir çözümü var mıdır?

Tabii tabii. Toplamaya kalksanız mümkün değil o fiyata. Kartın stok durumuyla ilgili bir şey diyemiyorum. Belki düzenlerler. Sabah bir GameGaraj'la konuşun.

Tabii tabii. Toplamaya kalksanız mümkün değil o fiyata. Kartın stok durumuyla ilgili bir şey diyemiyorum. Belki düzenlerler. Sabah bir GameGaraj'la konuşun.
onlarla bugün iletişime geçtim fakat stokla ilgili herhangi bir bilgimiz bulunmuyor diyorlar

Sistem güzel. Ancak Cooler master soğutma yerine başka marka bakılabilir.

Palit RTX 4070 Ti Super JetStream OC bilemem de benim aklım Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti OC Edition kartında kaldı buna ne dersiniz?

Palit 4070Ti Super için burada 35-38.000TL fiyat denilmiş yani en yeni seriden üstelik "Super" için gayet güzel duruyor yalnız çoğu yerde 'stokta yok' denilmiş. Asus 4070'de ise hem "Ti" hem "OC Edition" hem de "3x Fanlı" TUF Gaming yani lüks serilerde Amazon'da falan 35-38 Bin TL arası fiyatlar görüyorum, Msi Gigabyte Zotac modelleri bile aynı fiyatlarda en fazla 39.000TL.

2-3 yıldır RTX 3070 3x fanlı OC Edition kullanıcısı olarak şu an böylesi fiyatlar nedense bana acayip uygun göründü neden acaba?. Fiyat algım kayboldu herhalde. Dolar/Euro döviz kur'larının 30'ları geçmesinden dolayı ben hep RTX 4070 "Ti" (3x fanlı özel seri olanlar) modellerin 50.000TL civarı üstü satılıyordur diye tahmin ediyordum.

Burada arkadaş Palit 4070Ti sormuş o fiyata "Super" modelini bulursa sipariş versin kaçırmasın, da yani ne diyeyim bense Asus Msi Gigabyte Zotac'dan RTX 4070 Ti SUPER Edition fiyatlarına şu an korkumdan bakamıyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…