imbativels
Femtopat
Daha fazla
hazır fakat bileşenleri değiştirdimE tamam işte bu hazır sistem oluyor. Bunun avantajını sunan GameGaraj'dır. Bu fiyata aldıklarınız zaten avantajlıdır.
Süper sistem daha ne olsun. Gönül rahatlığıyla alınır.
Hazır fakat bileşenleri değiştirdim
anladım dediğim gibi bu 2. sistemim sistemlerden çok anlamam o yüzden tam olarak bilmiyorum fakat sisteme iyi dediğinize göre gönül rahatlığıyla alabilirim ama şu anda ekran kartı stoklarında bulunmuyor bunun bir çözümü var mıdır?AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Colorful RTX 4070 TI SUPER NB EX 16GB-V 256 Bit GDDR6X 16GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful RTX 4070 TI SUPER NB EX 16GB-V 256 Bit GDDR6X 16GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Colorful RTX 4070 TI SUPER NB EX 16GB-V 256 Bit GDDR6X 16GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 34.599,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.955,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplayın bakalım kaç TL yapıyor? Bu hazır sistem içinde özelleştirme oluyor.
Tabii tabii. Toplamaya kalksanız mümkün değil o fiyata. Kartın stok durumuyla ilgili bir şey diyemiyorum. Belki düzenlerler. Sabah bir GameGaraj'la konuşun.Anladım dediğim gibi bu 2. sistemim sistemlerden çok anlamam o yüzden tam olarak bilmiyorum fakat sisteme iyi dediğinize göre gönül rahatlığıyla alabilirim ama şu anda ekran kartı stoklarında bulunmuyor bunun bir çözümü var mıdır?
onlarla bugün iletişime geçtim fakat stokla ilgili herhangi bir bilgimiz bulunmuyor diyorlarTabii tabii. Toplamaya kalksanız mümkün değil o fiyata. Kartın stok durumuyla ilgili bir şey diyemiyorum. Belki düzenlerler. Sabah bir GameGaraj'la konuşun.
Boşluğu MSI'la doldurmuşlar ve bu da fiyatı şişirmiş tabii. Konu GameGaraj'a kalır. Yapabileceğiniz bir şey yok tabii.Onlarla bugün iletişime geçtim fakat stokla ilgili herhangi bir bilgimiz bulunmuyor diyorlar
msi la doldurdular fakat msi stoğuda bitti ve insanlara sorduğum zaman zam kapıda diyorlarBoşluğu MSI'la doldurmuşlar ve bu da fiyatı şişirmiş tabii. Konu GameGaraj'a kalır. Yapabileceğiniz bir şey yok tabii.
Şu an MSI'lı versiyonu güncelleme yapılmadan sisteme eklenebiliyor. 63.000 TL bandına çıkıyor.MSI'la doldurdular fakat MSI stokuda bitti ve insanlara sorduğum zaman zam kapıda diyorlar