Peki işlemci olarak ne önerirsiniz? Eğer AMD tarafı önerirseniz anakart ve RAM önerirseniz sevinirim.
Yoksa bekleyip yeni işlemciler ve yeni ekran kartları çıktığında onlardan mı almam daha iyi olur.
Ben Palit 2080 Super GRP aldım yakın zamanda. Çok memnunum. Performans olarak f/p olarak muhteşem performans veriyor ve ısındığını hissedemedim.
Boşta 35 derecede, tam yükte maksimum gördüğüm 70 derece oldu. Eğer isterseniz herhangi bir bench testini yapıp atabilirim.
Inno3d GeForce RTX2080 Super Twin X2 OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Palit RTX2080 Super GRP 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Palit RTX2080 Super GRP 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Inno3d GeForce RTX2080 Super Twin X2 OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...