Palit ve INNO3D güvenilir mi?

Hocam Palit eski ve sağlam bir markadır. Diğerini ise fazla bilmiyorum. Fakat şikayette duymadım diyebilirim. Bence Palit.

Bildiğim kadarıyla markalar arası donanımsal değişiklikler oluyor. Yani demek istiyorum ki genelde pahalı olanlar daha fazla FPS gösteriyor. Ama yine de bütçeye bağlı kalın derim. Paranızı birkaç FPS için zorlamayın zaten RTX 2080 alıcakmışsınız.

Bildiğim kadarıyla markalar arası donanımsal değişiklikler oluyor. Yani demek istiyorum ki genelde pahalı olanlar daha fazla FPS gösteriyor. Ama yine de bütçeye bağlı kalın derim. Paranızı birkaç FPS için zorlamayın zaten RTX 2080 alıcakmışsınız.
2080 Super alacağım alabilirsem. İ5 8400 ile darboğaza sebep olur mu? Sorunsuz kullanabilir miyim?

Hocam darboğaz yaşarsınız. Bu kaçınılmaz. Çözünürlüğü yüksek tutsanız bile yapar.

Yapacaktır. Tavsiyem 2070S üstüne çıkmamanız yönünde. Bir de PSU beslemeyebilir (?). PSU nedir söyler misiniz?
Bir miktar darboğaz olacaktır. O işlemcinin Max taşıyabileceği GPU, RTX 2060 Super- 2070'tir.
500w gerekirse değiştiririm. Eğer bu kartı alabilirsem 1 sene içinde işlemciyi değiştirebilirim. Şu anda RX 580 kullanıyorum. Durduk yere performansı düştü ve ısınmaya başladı. Sizce yeni işlemci ve ekran kartlarının çıkmasını mı bekleyeyim yoksa ne yapayım?

500w gerekirse değiştiririm. Eğer bu kartı alabilirsem 1 sene içinde işlemciyi değiştirebilirim. Şu anda RX 580 kullanıyorum. Durduk yere performansı düştü ve ısınmaya başladı. Sizce yeni işlemci ve ekran kartlarının çıkmasını mı bekleyeyim yoksa ne yapayım?
Ucuza bulduysanız RTX 2080 Super'i direkt alabilirsiniz, uzun bir süre götürecektir sizi. İleride de işlemciyi değiştirirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı